Kolejna aplikacja typu Helicorsa, na +
(wątek na RD, gdzie wymagane jest konto haha) jest interfejs graficzny gdzie możemy skalować, ustawiać kolory i najważniejsza dla mnie czyli autka pokazują kierunek zgodny z autami przeciwników.Logowanie Utwórz konto

Napisano 24 czerwiec 2017 10:15

Czytałem o tym wczoraj, zdaje się są tez odwzorowane różne kształty pojazdów? Pytanie do moderów jednak ile to ma wspólnego z realnymi collision boxami?
Jako zaletę wymieniano też że nie cuduje na starcie czy nawrotach gdzie heli lubi złapać odległe auta i migać.
Chętnie przetestuje te patyczaki, ale mam wrażenie że jakby dodać do radaru nitkę trasy to będzie się dało pojechać bez patrzenia na trasę a jedynie z przyrządów
Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better.

student uzupełnij swój profil i podziel się ustawieniami z innymi!
Jak wołać użytkownika i cytować fragmenty
Na priv pytaj mnie tylko o sprawy administracyjne! Od pytań intymnych i sprzętowych mamy forum
Napisano 24 czerwiec 2017 10:53

Ciekawe, mam najnowszą Heli a głowę dam że to się nagminnie zdarza, dobra koniec OT bo to wątek Car Radara którego wypada przetestować
Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better.

student uzupełnij swój profil i podziel się ustawieniami z innymi!
Jak wołać użytkownika i cytować fragmenty
Na priv pytaj mnie tylko o sprawy administracyjne! Od pytań intymnych i sprzętowych mamy forum
Napisano 29 czerwiec 2017 08:38

Ja właśnie też to sobie zainstalowałem i nawet już używałem na ostatnim wyścigu, ale jeszcze nie zamiast a razem z helicorsa. Fajne jest to, że widać ustawienie auta, natomiast trochę mi brakuje tego co jest w helicorsie czyli przyciemniania tej strony z której zbliża się inne auto. Gdyby połączyć te dwie apki, to byłoby chyba idealnie. Zdaje się, że aplikacja jest całkiem młoda, bo widziałem sporo updateów w ostatnich dniach, więc może pójdzie w dobrym kierunku.
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: apps, mody
![]() |
mody
Assetto Corsa →
Mody do gry →
Mody auta →
BMW M8 GTE od URDNapisany przez rauf , 29 wrz 2019 ![]() |
|
![]()
|
|
![]() |
apps
Assetto Corsa →
Mody do gry →
Aplikacje →
AccelTest - apka do pomiaru przyspieszeń 0-100 km/h itpNapisany przez rauf , 04 cze 2019 ![]() |
|
![]()
|
|
![]() |
mody
Assetto Corsa Competizione →
Dyskusja ogólna →
AC COMPETIZIONE - MODYNapisany przez Plupi , 30 maj 2019 ![]() |
|
![]()
|
|
![]() |
tory
Assetto Corsa →
Mody do gry →
Mody tory →
Tor Toruń Rallycross do Assetto CorsaNapisany przez wojtasrally , 15 kwi 2019 ![]() |
|
![]()
|
|
![]() |
Assetto Corsa →
Mody do gry →
Inne →
Katalog modow do Assetto CorsaNapisany przez wasyl00 , 31 lip 2018 ![]() |
|
![]()
|