Gra zapowiada się świetnie!
RaceRoom Racing Experience - Trailer
ZALOGUJ ZAŁÓŻ KONTO

RaceRoom Racing Experience - SECTOR 3 [ex SimBin]
Napisano 18 sierpień 2012 09:44

..enjoy the silence..
Napisano 12 listopad 2013 13:11

Mam i ja, to coś napiszę więcej. Faktycznie wszystko trzeba/można dokupić, wszystkie auta i trasy to wydatek ponoć (bo nie liczyłem a gdzieś przyczytałem) ok. 40euro.
JEszcze dodam, że klonem tej gry (ten same engine i studio) jest robiona na licencji DTM gierka
DTM Experience
Obie wyglądają sympatycznie, na 1szy teścik szczególnie dźwięk robi dobre wrażenia.
Jakaś recka:
Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better.

Guest uzupełnij swój profil i podziel się ustawieniami z innymi!
Jak wołać użytkownika i cytować fragmenty
Na priv pytaj mnie tylko o sprawy administracyjne! Od pytań intymnych i sprzętowych mamy forum

Napisano 03 grudzień 2013 15:35

Jak się domyślam to finalna wersja już dostępna.
Przykładowy tor Nurb GP wraz z opisem zawodnika.
http://www.youtube.com/watch?v=8Cr1SAXvo4s&feature=c4-overview-vl&list=PLrjmhNF7Jz1zHAb4CSdmbODdKUiQgTpmI
Tu Hocke gra vs real
http://www.youtube.com/watch?v=tG5SBaSsp4c
Poczekam chwilę na jakiś dostępniejszy model dystrybucji i może cenę, bo 40€ po zakupach na steam to trochę dużo 8)
News od Jacka:

Na priv pytaj mnie tylko o sprawy administracyjne! Od pytań intymnych i sprzętowych mamy forum

Napisano 03 grudzień 2013 16:35

Dźwięki są zaje*iste, wiadomo że ten element dopracowali z reala na maxa, dyfry i mielenie skrzyni lepiej niż w pCars imo (mówię o demo).
Natomiast przegięli z ceną, miało być w przedsprzedaży 35€ a jest tylko 40€. Różnica może nie duża, ale za 3 auta i 9 torów oraz bez opcji multi (jest tylko Rywal etc) to trochę dużo chcą.

Napisano 03 grudzień 2013 16:40

Forza 5 ustanowiła nowy standard

Napisano 06 grudzień 2013 09:40

Gra zbiera dobre opinie wśród userów za model jazdy i całkiem ładne samochody (trzy )
Za 39,95 € dostajemy:
- The 9 official DTM racing tracks from the 2013 season
- The 22 official DTM cars of the 2013 season
- 3 difficulty levels (Novice, Amateur, Get Real)
- 5 game modes (Single Race, Championship, Leaderboard
Challenge, Track Test, Online Competitions)
- DRS Function (Drag Reduction System)
- Including DTM Experience 2013/14 Season Pass
(Access to the coming DTM Experience 2014 and Online
Multiplayer Mode for all buyers until the 31st of March, 2014)
Tory:
Brands Hatch
Circuit Park Zandvoort
EuroSpeedway Lausitz
Hockenheimring
Moscow Raceway
Motorsport Arena Oschersleben
Norisring
Nürburgring
Red Bull Ring Spielberg
Oczywiście zyskali dużo sympatii publikacją gry za 40 euro bez online, które dodadzą na wiosnę łaskawie w cenie

Napisano 12 grudzień 2013 22:21

Tym razem nie o DTM, a o poprzedniczce (w sumie to prawie to samo tylko inne licencje) R3E która działa w modelu F2P (czyli za darmola gra 4 auta i 1 tor, reszta ekstra płatne)
Jak pokazał excel za 2523 pkt można kupić wszystkie auta a za 3246 pkt wszystkie dostępne tory.
Tam jest dziwny system takich pakietów, za 5000 pkt płaci się realne 40 €. Za tyle też nabyłem wszystkie tory i wszystkie fajne autka (bez bodajże 7 szt).
Polecam, jeśli ktoś szuka gierki w stylu Forza (model jazdy może nawet lepszy) oraz z genialnym dźwiękie. Pierwszy raz słyszałem w łożyskowanie suszarki, blow off, dyfer, kłową skrzynię a nawet metaliczne dźwięki z okolic kolektora <muza>
Ostanią wyprzedaż mieli latem, więc nie ma wielu okazji.

Napisano 13 styczeń 2014 18:35

SimBin dogadał się z Falkenem, w grze już pojawiła się reklama brandu i zapowiada darmowy dodatek w postaci auta Falken (czyli Prosię być może bez znaczka?) oraz nowy tor w postaci Nurba GP (z Niemieckich jest tylko Hocke aktualnie).
Update: jest już w grze w zakładce Competition i wygląda fajnie. Musze skręcić co trzeba i zobaczyć jak tym RUFem się jeździ.

Napisano 07 marzec 2014 11:14

Ciągle gra bez multi i czegoś więcej niż hotlap w singlu. No, ale za to Simbin znamy i kochamy
DTM Experience już na Steamie, uwaga jednak za 25€ dostaniemy tam jedynie pełną wersję gry single player, czyli hotlap + jazda z botami.
Planowane multi będzie sprzedawane jako DLC (!) w późniejszym terminie.
Wciąż można kupić wersję z tym przyszłościowym multi ze strony deva za 40€.
PS to naprawdę fajny tytuł, ale z taką strategią sprzedażową, znaczy kreowania z każdej licencji "nowego" tytułu zamiast rozwijania głównej gry (w tym przypadku R3) daleko się nie zajedzie...rozumiem, pazerny świat ale jakoś AC czy PC zarabiają na uzupełnianiu bazowych tytułów a nie tworzeniu klonów z każdego nowego auta czy licencji do serii wyśćigowej...
W DTM są 3 wozy (prawie takie same....) to ile można w to jeździć

Napisano 08 marzec 2014 10:10

R3E i trochę frajdy z jazdy nieznaną traską w oldschoolowym Volvo To nie jest jakiś topowy sim (tym bardziej graficznie, choć to bez znaczenia), ale ilość wrażeń na kierownicy, czucie hamowania i opon, odgłosy te klocki piszczące, blow off, dyfry...no można się wczuć, klimat jak ślepe rajdy

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych