Dla mnie koniec, crash gry od razu po pierwszym odcinku.
ZALOGUJ ZAŁÓŻ KONTO

Najlepsza odpowiedź KamilWR , 09 czerwiec 2016 22:50
Wstrzymujemy zawody aż do momentu gdy Codemasters zrobi porządek.
Po wejściu poprawki gdy wszystko będzie ok rozpoczniemy sezon na nowo, w tej samej grupie.
Rajdów nie usuwam, można je ''treningowo'' sobie przejechać.
Przejdź do postu »
Napisano 05 czerwiec 2016 18:46

Pro8l3m, jedziemy w zespole. Mam nadzieję, że napisałeś tak żeby pokazać poziom swojego sportowego wkurzenia. Jeżeli jednak piszesz na serio to pogadajmy na PW.
Ja pojechałem fatalnie, szczególnie nocne etapy, w sumie z 3 OS-ów jestem zadowolony, ale dojechałem i będę jechał dalej.
Podłamanym życzę wytrwałości!
Użytkownik krzysiek edytował ten post 05 czerwiec 2016 18:47
"Niebieska Strzała" rajdowy kanał youtube : https://www.youtube....aStrzala/videos
Napisano 05 czerwiec 2016 18:56

Napisano 07 czerwiec 2016 17:54

Hej, pisze teraz bo na weekend mnie nie bylo. Musialem jechac ze Śląska do Poznania, w ten upadł, eh mam dość. Pojechałem rajd na szybko bez treningu w piątek. Grecja tez pełna błędów niestety. Raz zaliczona publiczność, raz żona mnie przestraszyła i wylecialem w kosmos, razem ok 1min straty. Asfalt na spokojnie bez ciśnienia. Cieszę się, że dojechałem, klikalem wyniki do przodu bez kraszu na szczęście.
Szkoda ze macie tyle kłopotów rywalizacja przez to traci, ale nic trzeba jeździć
Napisano 09 czerwiec 2016 13:54

Zastanawiam sie czy jest sens prowadzenia jakiejkolwiek punktacji patrzac na to jak działa Dirt. Jedni dojada drudzy nie i jest to wnerwiające gdy konczysz zawody nie ze swojej winy. Dajcie jakis glos na ten temat.
Ja osobiscie proponowalbym przejecjac te zawody do konca sezonu bez punktacji. A jezeli doszlaby jakas aktualizacja to wznowilibysmy punktacje w trakcie trwania sezonu.
Napisano 09 czerwiec 2016 18:21

jestem za przerwaniem ligi do czasu naprawienia gry, ale warto byłoby robić rajdy "treningowe", bez punktacji, żeby coś się działo.
"Niebieska Strzała" rajdowy kanał youtube : https://www.youtube....aStrzala/videos
Napisano 09 czerwiec 2016 20:55

Rajd bez punktacji to juz nie te emocje. Restartowanie to jeszcze gorsza opcja. Szkoda ze to przerywamy ale cisnac to na chama to tez nie wyjście.
z innej beczki: jest opcja ze jak sie zacznie rajd to ma sie czas 1-2h na przejechanie i tyle? Zeby nie trenowac itd.
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: online, LIGA, CRC, przepisy
![]() |
LIGA
Seria DIRT →
Dirt Rally 2.0 →
Retro Championship S1Napisany przez GTR , 10 kwi 2022 ![]() |
|
![]()
|
|
![]() |
LIGA
Assetto Corsa Competizione →
SIMRACE Mixed Grid GT3/GT4 →
Liga ACC Mixed Grid GT3/GT4 Season 4Napisany przez rauf , 09 kwi 2022 ![]() |
|
![]()
|
|
![]() |
AMATEURS CLUB ACC →
Amateurs Club Season 5Napisany przez DrFugazi , 13 mar 2022 ![]() |
|
![]()
|
|
![]() |
LIGA
Seria DIRT →
Dirt Rally 2.0 →
2000cc championshipNapisany przez GTR , 06 lut 2022 ![]() |
|
![]()
|
|
![]() |
Inne online i archiwa →
XBOX ACC! URC- Ultimate Racecraft Community By ARP XBOX ACC!Napisany przez ARP Zbychu , 04 sty 2022 ![]() |
|
![]()
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych