ZALOGUJ ZAŁÓŻ KONTO

Najlepsza odpowiedź KamilWR , 09 czerwiec 2016 22:50
Wstrzymujemy zawody aż do momentu gdy Codemasters zrobi porządek.
Po wejściu poprawki gdy wszystko będzie ok rozpoczniemy sezon na nowo, w tej samej grupie.
Rajdów nie usuwam, można je ''treningowo'' sobie przejechać.
Przejdź do postu »
Napisano 01 listopad 2016 02:52

Witam,
Jestem tu nowy więc z góry przepraszam jeśli zamieszczam post w złym miejscu, jednak chciałem zapytać, czy ktoś orientuje się jak wyglądają plany w stosunku do rozpoczęcia III sezonu Silesia Rally i PL Dirt Rally? Czytałem że były spore problemy natury technicznej, jednak właśnie ukończyłem III sezon Ligi Amatorskiej i przynajmniej w przypadku tej ligi, takowych problemów nie uświadczyłem, będę wdzięczny za każdą informację, pozdrawiam
Napisano 22 styczeń 2017 12:56

Niestety organizatorzy nie maja czasu do organizowania ligi
Czas na organizacje był nawet wtedy gdy go nie było. Także proszę tu nie wprowadzać ludzi w błąd.
Liga została zawieszona tylko i wyłącznie dlatego że gra ma za dużo błędów niedoróbek i luk które są wykorzystywane przez graczy do tego aby oszukiwać.
Dopóki twórcy tego nie poprawią (a na to się nie zanosi) to nie ma sensu na to żeby wracać do organizacji zawodów.
Co innego rajdy na żywo, do tego można wrócić, ale czy ktoś jest na to chętny ?...
Napisano 25 styczeń 2017 00:47

kto chcial brac udzial wchodzil na ts, czasem bylo nawet 5,6 osob wybieralismy rajd ilosc odcinkow i grupe aut.
Startowal pierwszy odcinek, wszyscy jechali w tym samym czasie. Kto dojechal do mety czekal na reszte i jak wszyscy skonczyli jechalismy kolejny odcinek az do konca rajdu.
Żadnych sciem zadnych przekretow a tempo bylo jak na time attack

To byly zawody!
Palo, its not me, Reveal, mikekwinto moze cos pojedziemy ?
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: online, LIGA, CRC, przepisy
![]() |
LIGA
Seria DIRT →
Dirt Rally 2.0 →
Retro Championship S1Napisany przez GTR , 10 kwi 2022 ![]() |
|
![]()
|
|
![]() |
LIGA
Assetto Corsa Competizione →
SIMRACE Mixed Grid GT3/GT4 →
Liga ACC Mixed Grid GT3/GT4 Season 4Napisany przez rauf , 09 kwi 2022 ![]() |
|
![]()
|
|
![]() |
AMATEURS CLUB ACC →
Amateurs Club Season 5Napisany przez DrFugazi , 13 mar 2022 ![]() |
|
![]()
|
|
![]() |
LIGA
Seria DIRT →
Dirt Rally 2.0 →
2000cc championshipNapisany przez GTR , 06 lut 2022 ![]() |
|
![]()
|
|
![]() |
Inne online i archiwa →
XBOX ACC! URC- Ultimate Racecraft Community By ARP XBOX ACC!Napisany przez ARP Zbychu , 04 sty 2022 ![]() |
|
![]()
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych