Na wstępie przepraszam, że piszę to tutaj ale nie wiedziałem gdzie ten wpis zamieścić. W razie w admini to przeniosą gdzie trzeba będzie...byle nie do kosza:p
Do rzeczy: Liga VRL oparta głównie na F1 od Codies poszukuje dwóch zewnętrznych sędziów do oceny różnych sytuacji na torze. Ogólnie będzie ich trzech. Pierwszy już jest i jest nim znany w świecie simracingu Matt Skatula. potrzebujemy jeszcze dwóch aby decyzja została wybrana większością.
Na czym to polega to sędziowanie i jak to wygląda? Otóż po wyścigu kierowcy mogą zgłaszać różne zażalenia wobec innych ale muszą daną sytuację przedstawić w postaci wycinku video. Potem sędziowie to oceniają i wydają werdykt. Oczywiście osoba oskarżona może się bronić ale ostateczna decyzja należy do sędziów.
Poszukujemy sędziów zewnętrznych ponieważ admini VRL mają swoich faworytów i niekiedy mam wrażenie sędziowanie jest stronnicze a kierowcy walczą o nagrody materialne więc zależy mi na całkowitej bezstronniczości dlatego szukam sędziów wśród doświadczonych ludzi a jednocześnie niezwiązanych z kierowcami z VRL.
Tutaj przykład sytuacji z Rundy 1.
Pozdrawiam i czekam na chętnych