W tym temacie pytamy o wszystko związane z gra Forza Horizon 2
Moje pytanie brzmi:
Czy do Forza Horizon 2 można przenieść projekty i grupy z Forza Motorsport 5
Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better.
No niestety nie ma takiej opcji. Więc opcje dostępnych projektów wyglądają nadal mizernie. A to co proponuje producent jako rekomendowane wygląda na ostatnie jakie zostały zaprojektowane przez userów. Choć słowo zaprojektowane w przypadku 2,3 kresek dziwnie brzmi.
Z tego co widziałem to nie ma opcji wysyłania aut oraz setów. Sety można pograć ale tylko w opcji po wyszukaniu Gamertagu gracza. Niestety taiego seta już nie przerobimy bo ustawienia są zablokowane.
Nie ma żadnej wymiany aut, jak pisał Krzysiek. Sety można upublicznić, i wtedy znajomy może je wyszukać, choć oczywiście ściągnie je zablokowane...
A malowania witryna podpowiada bodajże 20, trudno powiedzieć czy najlepszych czy jak bo czasem są proste albo brzydkie wręcz.
Producent chciał głównie wyeliminować fraudy, nie patrząc że przy okazji zabije to społeczność i część ekonomiczną gry.
Jak widać, oszuści musieli im się dać mocno we znaki skoro posunęli się do tak drastycznych środków ;(
...
A malowania witryna podpowiada bodajże 20, trudno powiedzieć czy najlepszych czy jak bo czasem są proste albo brzydkie wręcz.
...
Moim zdaniem są to ostatnie upublicznione malowania a nie jakieś rekomendowane
Co mają pisać, trochę sie pożalili i z braku reakcji chyba poszli, bo na fm.net ewidentnie sytuacja jest mało fajna aktualnie.
Chyba nie widziałem żeby ktoś tak rozdupczył równie fajną społeczność...
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych