Wstyd się przyznać ja kupiłem dawno temu i nawet nie przejechałem 1 os-u, a specjalnie gość mi zmontował ręczny analog na tę okazję i tak sobie tylko ładnie wygląda od kilku miesięcy na rigu Ciągle jakieś wyzwania w AC i nie ma kiedy przysiąść ale przydałoby się dla odmiany trochę poślizgać
ZALOGUJ ZAŁÓŻ KONTO

Dirt 4 - Dyskusja
Napisano 27 październik 2017 15:39

Napisano 16 listopad 2017 15:18

Dirt Rally to dla mnie nadal nr 1 jeśli chodzi o gry samochodowe, dlatego jestem ciekawy co się dzieje z dirt 4... ale panująca cisza na forum raczej optymizmem nie wieje
No jest to zadziwiajace. D4 bylo zapowiadane i hajpowane jako kontynuacja DR, z nowym generatorem OSow. Wyszlo cos co bezplciowego, z nierealistycznym gripem oraz tras w ktorych brakuje urozmaicenia i ciasnych zakretow, a ktore skladaja sie z powtarzajacych sie kilkukrotnie fragmentow, Developerzy szybko przyznali ze z fizyka cos jest nie tak i ze sie temu przyjrza. No i po pol roku... nic. Forum umarlo. CM sie przestali odzywac.
Pamietam w przypadku DR, to co tydzien dwa, byl dev diary, jakies promo videa, fotki, tweety. U D4 na premiere wyszedl jeden filmik i koniec.
Chyba mozna powiedziec papa. Jak dobrze, ze tym razem nie dalem sie nabrac na zakup. No moze tez dlatego ze D4 nie dostalo wsparcia dla VR.
Napisano 17 listopad 2017 14:38

Cały czas się tym silnikiem tłumaczyli przy powstawaniu DR - bardzo mocno ich pingowałem na forumie, aby możliwa była jazda online ze znajomymi w tym samym czasie (ghost mode jak w grze wrc), początkowo była taka informacja na timeline (early access), ale ostatecznie ograniczyli ją tylko do rallycrossa (okłamali nas banda polskich złodziei decydentów) tłumacząc właśnie, że silnik nie daje rady, chociaż poprzednie części pozwalały na podobną zabawę gdzie jeden po drugim startował, ale mógł go spokojnie dogonić na odcinku... dlatego myślę, że to kłamliwe tłumaczenie
Ciekawe jak wyglądała sprzedaż D4 (da się to jakoś sprawdzić na steam? choćby ilość uruchamianych? widziałem tu takie podobne wykresy dla innych gier), mam nadzieję że strasznie kiepsko... co spowoduje iż się przebudzą w codemasters i zrobią DR2 na kompletnym wypasie i oczywiście z ulepszonymi ligami.
Napisano 17 listopad 2017 17:31

Napisano 07 grudzień 2017 09:20

eeee Dirt Rally for the win! Przejechałem się w D4 i odczucia jakieś takie jak z Dirta 3... jakby moc przerobowa procesora poszła na grafikę kosztem fizyki, krok wstecz, tylko bajerów więcej, kariera, auta, szkoła jazdy... dalej twierdze że ideałem byłoby polączenie modelu jazdy DR, otoczki D4, oraz zawartości obydwu na raz...
Napisano 21 lipiec 2019 12:42

Panowie prośba. Mógłby ktoś podpowiedzieć ustawienia auta w Hiszpanii ? Kompletnie w nic nie mogę się wstrzelić a został mi tylko ten jeden rajd i będę miał wszystko na złoto. Po suchym jeszcze jakoś 3-4 miejsce mogę wykręcić a tylko deszcz pójdzie i leżę. Próbowałem już chyba wszystkiego i dalej nic. Miota nim jak szatan Auto to Ford Focus 2001
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych