No wlasnie nie ma.
Chcialem np uzyc tego w zwyklym drogowym laferrari. Nikt do tego nie robil takich lamp, a samego ddsa tez nie widze nigdzie.
Trzeba by poprosic naszych specow od modingu aby wyciagneli z tego autka plik odpowiedzialny za ten element. Mozna sprawdzic w CM jaki to plik - zopacz pkt 5 poradnika
http://simrace.pl/fo...ial/#entry42521
Hej mam pytanie jeśli w oryginalnym pliku bazowym psd nie mam warstw do malowania(tak jak np. w Abarth500) tylko wire i AO to jak pomalować całe auto jednolitym kolorem? Generalnie nie ogarniam tego całego malowania, a chciałbym tylko mieć czarny skin z nr startowym na drzwiach. Używam PS CS2 jakby co.
To jest plugin samorozpakowujący więc dla PS nic nie robisz poza instalacją.
Przy okazji jeszcze info
Jeśli szukacie inspiracji kolorów pod malowanie to polecam stronkę
Tak właśnie dobrałem kolory pod nowe malowanie dla swojego Audi (poniżej bazowe malowanie jeszcze bez reklam i dodatków)
Audi.png 355,32 KB
10 Ilość pobrań
w skin templates masz templaty od wozów kunosowych.
Z dodawanych w modach wozów są 2 opcje:
- Rzeźbisz od 0 plik DDS
- musisz poszukać, czy ktoś nie dał w necie "czystego" dds, albo np.: pliku psd do photoshopa.
http://tqmm.pl TorquedMad Mind - blog motoryzacyjny (i Lego... i fotografia... i czego tam się dotknę)
Hej! Rozumiem, że nie ma nic przeciwko użyciu logo SimRace do tworzenia własnych malowań? Jako że tutaj "wykiełkowałem", to pozwoliłem sobie w moim pierwszym w życiu malowaniu promować forum/stronę.
Z zawodu grafik, więc będę tworzył pewnie tego więcej, choć grafik nie-artysta, a bardziej techniczny (mimo że po ASP ) więc szaleństwa proszę się nie spodziewać
Użytkownik deeze edytował ten post 01 lipiec 2020 00:26
Full Boost Racing Driver | Twitch @PB67
|PC| EKWB Custom Loop | Gigabyte Aorus Pro AX | AMD Ryzen 5900X | ASUS ROG Strix 3080 OC LHR | G.Skill Trident Z 4x8GB @ 3733CL16 | BeQuiet! Dark Power Pro 1200W | Fractal Design Meshify 2
|RIG| projekt własny, Motedis | Mirco ST | Samsung CHG90 | Steam Valve Index | Obutto Keyboard Tray | Edifier W830BT
|GEAR| Fanatec CSL Elite | ClubSport Steering Wheel F1® 2021 LE | Meca Cup1 | Fanatec ClubSport Shifter SQ V1.5 | Elgato Stream Deck
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych