Skocz do zawartości

SIMRACE.PL używa cookies. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące ciasteczek w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.Proszę zapoznać się z Polityka prywatności żeby uzyskać więcej informacji. Jeśli wyrażasz zgodę i nie chcesz więcej tej informacji kliknij przycisk po prawej:    Akceptuje używanie cookies
Witaj na SIMRACE.PL
Fajnie, że do nas trafiłeś. Żeby zobaczyć wszystkie treści musisz posiadać konto.
ZALOGUJ ZAŁÓŻ KONTO
Zdjęcie

Peugeot 207 RC

auta

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2 odpowiedzi w tym temacie

Dareks

Dareks

Bywalec

• Użytkownicy
  • PipPipPipPip
  • 93 postów
  • STEAM ID:PL_Dareks
  • Social Club:PL_Dareks
  • LokalizacjaGrudziądz

Witam :)

Nadszedł czas na premierę nowego auta. A jest nim, jak widać, Peugeot 207 w wersji RC.

OIjJuJt.jpg

Model został zapożyczony z Forzy Motorsport 4, ale model ten pierwszy raz pojawił się w Forzie Motorsport 2.

W modelu poprawiono sporo, m.in. wnętrze, które bylo tragiczne, przednie lampy, przemodelowałem dach w celu zrobienia wersji ze szklanym dachem. Ambient occlusion na zewnątrz i wewnątrz auta to już standart. Postarałem się o jako taką optymalizację modelu i zastosowałem dwa dodatkowe modele LOD, ale przewiduję jakiś update bo mogłem to zrobić lepiej :)

Fizycznie samochód prowadzi się dobrze, nie jest trudny do opanowania. Został wyposażony w czterocylindrowy turbodoładowany silnik, tworzony wspólnie z BMW. 1.6 THP w wersji RC rozwijał 172KM i 240NM lub 260NM z overboost. Ten sam silnik występuje w MINI Couperze S.

Ze smaczków mogłbym wymienić panoramiczny dach, który nie jest tylko tak sobie. W srodku są 2 zsuwane panele, które mają swoją animacje, i można to ustawiać w boksach. Otwierane drzwi to też raczej standart  :happy:

Nie chcę się za bardzo rozpisywać bo wszystko możecie przetestować sami  :mrgreen:

Zdjęcia:

GSRv1Dk.jpg

FLKnszs.jpg

uKikzXh.jpg

Myslę, że przypadnie wam do gustu  :good:

DL- 

By zobaczyć linki musisz się Zalogować lub Zarejestrować

Update do wersji V2 to miedzy innymi poprawki wizualne :)

Autorzy:

- Turn10- model 3D

- Dareks- przeróbki modelu, konwert do gry

- Gary Paterson- pomoc w ustawianiu fizycznych parametrów auta, testy przedpremierowe

Nie zezwalam na publikacje samochodu na innych forach bez mojej zgody!

Pozdrawiam.

Użytkownik Dareks edytował ten post 15 czerwiec 2017 20:51

PC 

|| Intel Core i7 870 3.33GHz || Gigabyte GTX660 3GB OC || MSI P55-GD65 || GoodRam DDR3 1333MHz 2x2GB + 2x4GB = 12GB || GoodRam Iridium PRO 240GB, WD Caviar Blue 3TB, WD Caviar Green 1.5TB, WD Black 1TB, WD Elements 2TB || Tacens 600W || AeroCool PGS RS-9 (wersja bez okna) ||

Rig 

|| Samsung SyncMaster FX2490HD || Logitech Anywhere MX || Logitech G1 || Logitech G27 || Xbox360 Controller (czarny) || Logitech G430 ||

Majki741

Majki741

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • Pip
  • 1 postów
  • STEAM ID:Majki741
  • Origin ID:Majki471
  • Xbox Live:Majki741
  • LokalizacjaPilawa

link zdechł :(

Dareks

Dareks

Bywalec

• Użytkownicy
  • PipPipPipPip
  • 93 postów
  • STEAM ID:PL_Dareks
  • Social Club:PL_Dareks
  • LokalizacjaGrudziądz

Zapomnialem wstawic nowy po wydaniu wersji V2. Lada moment bedzie wklejony w 1szy post

PC 

|| Intel Core i7 870 3.33GHz || Gigabyte GTX660 3GB OC || MSI P55-GD65 || GoodRam DDR3 1333MHz 2x2GB + 2x4GB = 12GB || GoodRam Iridium PRO 240GB, WD Caviar Blue 3TB, WD Caviar Green 1.5TB, WD Black 1TB, WD Elements 2TB || Tacens 600W || AeroCool PGS RS-9 (wersja bez okna) ||

Rig 

|| Samsung SyncMaster FX2490HD || Logitech Anywhere MX || Logitech G1 || Logitech G27 || Xbox360 Controller (czarny) || Logitech G430 ||

Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: auta

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych