Jak w temacie więc jeśli coś wpadnie wam w oko, jakaś fajna promocja na sprzęt itd dawajcie znać
Poniżej info od hubertopriv
Monitor LG 34” Ultrawide | QHD | IPS
3.354,95 zł - 31% zniżka
Teraz! 2.309,95 zł
Rozdzielczość 3440x1440
Jak w temacie więc jeśli coś wpadnie wam w oko, jakaś fajna promocja na sprzęt itd dawajcie znać
Poniżej info od hubertopriv
Monitor LG 34” Ultrawide | QHD | IPS
3.354,95 zł - 31% zniżka
Teraz! 2.309,95 zł
Rozdzielczość 3440x1440
Nie znam iBood, ale na szybko sprawdziłem monitor, to model z Free-sync działający w zakresie 40~75Hz
Uwaga z kartami NVidia odświeża maksymalnie jedynie 60Hz. Na tak wielki szeroki panel może być to zabójcze doświadczenie w grach, bo albo tearing rozerwie monitor albo v-sync zlaguje odświeżanie. Zdecydowanie bym doczytał przed zakupem:
60hz is max on NVidia.
It overclocks up to 85hz but skips frames so on AMD gpu I suppose it should work at 85hz... The image quality is very good.
Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better.
Hej, nie jestem pewien czy dobrzę widzę, ale na ibood jest dziś w promocji Playseat Challenge i kierownica Thrustmaster T150 za 630zł !?!?
Za sam fotel warto tyle dać (wiem bo mam;P)
pozdr!
Edit. Dzwoniłem tam i potwierdziłem. Jest do wzięcia Playseat i Thrustmaster T150 razem za 670zł z przesyłką !
Edit 2: Już wyprzedane ;/
Użytkownik MIR05LAV edytował ten post 28 marzec 2018 10:40
Z okazji PGA Komputronik zrobił promocje. Np. 49" monitor Samsunga w proporcjach 32:9 kosztuje 3999zł, zamiast 4999zł (wersja z HDR i FreeSync 2 - C49HG90DMUX). Jest też promocja na 27" i 32" calowe modele oraz na dysk M.2 970 Evo 500GB 599zł, zamiast 699zł. Jest również promocja na model 860 Evo (interfejs SATA 3) w wersji 500GB i 1TB. Z innych marek jest np. 1200W zasilacz Corsaira z serii HXi w cenie 569zł.
Użytkownik Martion edytował ten post 13 październik 2018 20:42
W tym roku Fanatec ponownie zrobił kalendarz adwentowy (a przynajmniej tak jest nazwany oficjalnie, bo z kalendarzem adwentowym nie ma prawie nic wspólnego ) i ponownie strona na kilka min. padła.
X-Kom ma też inne graty Logitecha -20%, tyle powinny kosztować "normalnie" te sprzęty na zębatkach.
Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better.
Świetna promocja z dostawą z UK z darmowym padem, jak ktoś szukał to lepszej oferty nie widziałem
![]() |
Simracing w Polsce →
Początkujący i FAQ →
Jaki zestaw w budżecie ok. 5k zł?Napisany przez weeny , 11 lut 2021 ![]() |
|
![]()
|
|
![]() |
Simracing w Polsce →
Początkujący i FAQ →
Stanowisko do Simracingu (do 2500zł)Napisany przez Arkanty , 19 sty 2021 ![]() |
|
![]()
|
|
![]() |
Simracing w Polsce →
SIMRACING - hardware i software →
Kierownice →
Opinia na temat kierownicy LOGITECH i THRUSTMASTERNapisany przez Deeejmien , 15 sty 2021 ![]() |
|
![]()
|
|
![]() |
Simracing w Polsce →
Karta dźwiękowa do alternatywy Buttkicker'a i sama alternatywaNapisany przez TomeG2kcSim , 23 lis 2020 ![]() |
|
![]()
|
|
![]() |
Simracing w Polsce →
Pedały →
DIY, TrueBrake mod czy używane T-LCM?Napisany przez Wuciek , 28 paź 2020 ![]() |
|
![]()
|
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych