mogę hasło do jakiegoś serwera? dopiero sie zarejestrwalem na ros bo nie wiedzialem ze trzeba i robilem sobie testowe kołka bez rejestracji
ZALOGUJ ZAŁÓŻ KONTO

Amateurs Club- dyskusja ogólna
Napisano 22 lipiec 2019 19:25

witam,
jak mógłby ktoś wyjaśnić jaki jest system dostania się na serwer w Banzai? Dziś mam 10 kolek przejechane, fakt , że najgorszy czas ale dlaczego jestem przypisany do Serwera BRONZE oraz dlaczego serwer jest niedostępny?
Użytkownik pr0bit edytował ten post 22 lipiec 2019 19:26
Napisano 22 lipiec 2019 22:19

Ludzie, ja bym prosił o trochę szacunku dla organizatorów, mamy prawie 150 osób zapisanych, ponad 70 chętnych na dzisiejszy wyścig, a Wy wpadacie o 20:30 i pytacie czy można pojechać. Niestety ale przy takiej ilości chętnych, potrzebne są listy dostępowe generowane na podstawie czasów z Preq, nie wystarczy mieć hasło i sobie wejść, żeby dopisać kogoś do listy, to trzeba zwiększyć ilość slotów, wygenerować odpowiedni wpis, wybrane auto, Steam UID użytkownika i w końcu zrestartować serwer, a co za tym idzie wyrzucić z niego wszystkich, poprzestawiać długość sesji itd. Ja się staram iść Wam na rękę i jak się da to dopisuję, ale dziś naprawdę siedziałem ze 3h żeby ogarnąć wszystkie serwery i jeszcze zrobić stream z Golda. Więc proszę, ogarnijcie zapisy na stronie ROS, wejdźcie na odpowiedni kanał na Discord, bądźcie na kanale głosowym trochę przed wyścigiem. Szanujmy się.
@pr0bit, wszyscy użytkownicy z serwera Bronze, łącznie 5 sztuk, zostali dopisani do serwera Silver i mogli jechać. Informacja została podana na Discordzie w #announcements działu Amateurs Club.
Napisano 23 lipiec 2019 08:34

@pr0bit, Po zapisaniu się do ligi odblokowuje się dostęp do kanałów ligi.
Kanał AMATEURS CLUB ma tam podkanały:
- announcements
- amateurs
- setups
- donators
Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better.

rauf uzupełnij swój profil i podziel się ustawieniami z innymi!
Jak wołać użytkownika i cytować fragmenty
Na priv pytaj mnie tylko o sprawy administracyjne! Od pytań intymnych i sprzętowych mamy forum

Napisano 23 lipiec 2019 09:59

Dzięki @Turbo_ONE,
Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better.

rauf uzupełnij swój profil i podziel się ustawieniami z innymi!
Jak wołać użytkownika i cytować fragmenty
Na priv pytaj mnie tylko o sprawy administracyjne! Od pytań intymnych i sprzętowych mamy forum

Napisano 23 lipiec 2019 12:06

Napisano 24 lipiec 2019 19:36

Nagrody za sezon Audi TT CUP już są, niestety z małym opóźnieniem ale warto było chwile poczekać. Sezon przyniósł nam wiele emocji i dobrej zabawy, mam nadzieje ze w następnym tez tak będzie.
A wiec puchary powędrują do:
Pierwsze miejsce Jednoreki Bandyta zdobywając 3464 pkt
Drugie miejsce Krezyilock -
Trzecie miejsce - zdobywając 2755 pkt
Gratulujemy !
Zdjęcia na FB
Napisano 02 kwiecień 2020 12:19

I znów z opóźnieniem ale w większości nie z naszej winy, ale puchary zostały rozesłane do zwycięzców sezonu Skoda Octavia Cup.
Pierwszy już dotarł do Daniela, mam nadzieję, że się pochwalicie zdjęciami.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych