Zacząłem dzisiaj grać w Dirta i postanowiłem poszukać jakiś fajnych ustawień do mojej kierownicy, niestety nie znalazłem takiego tematu dlatego zakładam nowy. Na jakich ustawieniach gracie w Dirta na Thrustmaster T300? Chodzi mi o "Advanced wheel options", "Vibration & Feedback", "Game preferences" i inne rzeczy które warto pozmieniać. Dużo tu tego i jestem trochę zagubiony, a może akurat ktoś podeśle jakieś fajne.
ZALOGUJ ZAŁÓŻ KONTO

Ustawienia T300 w Dirt Rally
Napisano 19 kwiecień 2018 01:23

Napisano 19 kwiecień 2018 08:09

Jak śmigałem na TX to miałem takie ust FFB w DR. Aktualnie posiadam CSW i również jadę na tych ustawieniach.
aaa soft lock oczywiści wyłączony i w kieraku ust na stałe 540 st kąt obrotu.
Użytkownik Tomessi edytował ten post 19 kwiecień 2018 08:11
"APEX" - niewidzialny szczyt zakrętu, miejsce, dzięki któremu osiąga się najlepszy czas.
Napisano 19 kwiecień 2018 12:39

Wysłane z mojego cegłofona przy użyciu Tapatalka
Napisano 19 kwiecień 2018 14:19

W sterowniku kiery w grze chyba nawet nie ma ustawienia kąta skrętu.
Napisano 19 kwiecień 2018 20:41

Takie ustawienia miałem zawsze w profilu thrusta czy to w AC, pC, DR, F1, R3E idt. Przeszukaj forum gdzieś jest, że jednak zaleca się ustawić w ten sposób.. jedynie "spring" na 0. Jeśli wszyscy mają "damper" na 0 to ustaw tak samo
edit: w sumie teraz w csw mam damper i spring na 0 także coś musi być na rzeczy
Użytkownik Tomessi edytował ten post 21 kwiecień 2018 07:59
"APEX" - niewidzialny szczyt zakrętu, miejsce, dzięki któremu osiąga się najlepszy czas.
Napisano 04 maj 2018 15:40

Ostatnia odpowiedź w wątku napisana ponad tydzień temu, wobec czego uznaję temat za zakończony i przenoszę go do kosza.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych