Przejechałem 2 wyścigi kariery na 100% dystansu. Nie było problemów z AI, ale trzeba uważać bo czasami chcą wyprzedzać w dziwnych miejscach i nie można jechać na pewniaka.
Trochę brakuje wirtualnego lusterka bo gram na kamerze z pulpitu, ale najbardziej mi przeszkadzają mikro przycięcia. Gra mi chodzi na 130+ fps ale te przycięcia i tak występują. Być może mam za słabego proca - i5 6600k
Nigdy wcześniej nie grałem w F1 więc nie mam porównania, ale szczerze nie znam gry gdzie byłoby lepsze AI. Boty próbują walczyć i nie dają za wygraną zbyt szybko, a jednocześnie odpuszczają kiedy trzeba. Często w wyścigówkach jest tak, że jak wyprzedzisz bota to już jedzie grzecznie za Tobą, a tu nie. Na prawdę uprzyjemnia to karierę, ale polecam jednak zostawić włączone przewinięcia w razie czego. Nie wiem też jak wygląda sytuacja na wyższym poziomie trudności bo na razie ustawiłem sobie na 90 bez asyst. Być może na 100 jeżdżą agresywniej, nie wiem, niech ktoś potwierdzi. Będę przełączał na 95 na następny wyścig to najwyżej napiszę coś więcej (Williams bez ulepszeń na 10 miejscu to nieco dziwna sytuacja xD). Ogólnie bardzo mi się podoba i polecam
Użytkownik Edziu edytował ten post 28 sierpień 2018 16:27