Skocz do zawartości

SIMRACE.PL używa cookies. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące ciasteczek w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.Proszę zapoznać się z Polityka prywatności żeby uzyskać więcej informacji. Jeśli wyrażasz zgodę i nie chcesz więcej tej informacji kliknij przycisk po prawej:    Akceptuje używanie cookies
Witaj na SIMRACE.PL
Fajnie, że do nas trafiłeś. Żeby zobaczyć wszystkie treści musisz posiadać konto.
ZALOGUJ ZAŁÓŻ KONTO
Zdjęcie

Hamulec ręczny do PS4 i Logitech G29

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2 odpowiedzi w tym temacie

fmgracz

fmgracz

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • Pip
  • 7 postów
  • LokalizacjaChodzież

Witam. Znalazłem ostatnio taką ofertę:

By zobaczyć linki musisz się Zalogować lub Zarejestrować

Czy ten hamulec ręczny będzie działał z PS4 i kierownicą Logitech G29?

Nie chce mi się w to wierzyć, bo niby jak konsola ma go wykryć. Z komputerem zadziała na 100%. Z konsolą prędzej z kierownicami Thrustmastera, bo one mają specjalne wejście na hamulec ręczny. Jakie są wasze opinie?

Użytkownik fmgracz edytował ten post 05 grudzień 2019 16:29

CorradoSKJ

CorradoSKJ
  • STEAM ID:CorradoSKJ
  • LokalizacjaBydgoszcz

Da się zrobić hamulec ręczny pod PS4 o ile sam sim pozwoli na przypisanie danego klawisza. Klawisza ponieważ PS4 pozwala na podłączenie klawiatury USB i np w PCARS bez problemu da się przypisać. Robiłem kiedyś klientowi cały button box pod PS4 właśnie emulując klawiaturę :)

fmgracz

fmgracz

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • Pip
  • 7 postów
  • LokalizacjaChodzież

Da się zrobić hamulec ręczny pod PS4 o ile sam sim pozwoli na przypisanie danego klawisza. Klawisza ponieważ PS4 pozwala na podłączenie klawiatury USB i np w PCARS bez problemu da się przypisać. Robiłem kiedyś klientowi cały button box pod PS4 właśnie emulując klawiaturę :)

Czyli jest szansa, że to zadziała? Sprzedający z ebay'a niestety nie odpowiada. Nie wiem, jak to współgrałoby z Dirt Rally. Za dużo wątpliwości, aby wydać w ciemno ponad 500 zł.

Pozdrawiam.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych