Tym bardziej dziwi mnie środek dnia u Kacpra
ZALOGUJ ZAŁÓŻ KONTO

RBR PRO - instalacja, problemy, pytania
Napisano 14 styczeń 2021 16:37

Jak sprawić, żeby przyjmowało tekstury inne na samochodzie? Bo podmieniam sobie tekstury w Pugu 208 R2 na teamowe, ale i tak przywraca domyślne po uruchomieniu gry.
Jakiś sposób jest bo ludzie podmieniają, spróbuj zaznaczyć tylko do odczytu albo pytaj na fejsie. W zwykłym RBR nie ma problemu.
Rig - SimuCube 1 (OSW) Direct Drive wheelbase with 20Nm Small Mige motor powered with Mean Well PSU 480/720W and fully shielded servo cables, HE Ultimate pedals with OMP pad kit, SIM-LAB P1-X rig, PRO-SIM/Quaife H pattern shifter with Honda Type R knob, PRO-SIM/Quaife sequential shifter, HE handbrake with LC, RRS carbon steering wheel 35cm, MOMO Prototipo S steering wheel 35cm, Simracing Coach panel of buttons and paddle shifters, Samsung CRG9 49" 32:9 monitor
PC - still under construction
Napisano 14 styczeń 2021 17:35

Nastepnie wchodzisz folder na dysku RBRPro>Game>Cars
Szukasz tam folderu w twoim przypadku 208 R2 (jakby co nie wiem jak dokładnie się nazywa)
W folderze Skins wklejasz twój folder z nazwą
W folderze Textures wklejasz zawartość twojego folderu
Następnie odpalasz menadżera Pro i zmieniasz malowania (jeśli działa, zobaczysz twoją nazwe folderu)
Ważne:
Musisz mieć przy tym "grzebaniu w plikach" wyłączony menadżer albo bedziesz go musiał ponownie odpalić
Ja tak to robiłem

Pozdrawiam
Użytkownik ZAGORSKI Krzysztof edytował ten post 14 styczeń 2021 17:40
Napisano 14 styczeń 2021 19:25

A teraz w ramach wdzięczności zmień nick na nazwisko imię lub odwrotnie bo taka tu u nas rajdowców zasada
Rig - SimuCube 1 (OSW) Direct Drive wheelbase with 20Nm Small Mige motor powered with Mean Well PSU 480/720W and fully shielded servo cables, HE Ultimate pedals with OMP pad kit, SIM-LAB P1-X rig, PRO-SIM/Quaife H pattern shifter with Honda Type R knob, PRO-SIM/Quaife sequential shifter, HE handbrake with LC, RRS carbon steering wheel 35cm, MOMO Prototipo S steering wheel 35cm, Simracing Coach panel of buttons and paddle shifters, Samsung CRG9 49" 32:9 monitor
PC - still under construction
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych