Skocz do zawartości

SIMRACE.PL używa cookies. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące ciasteczek w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.Proszę zapoznać się z Polityka prywatności żeby uzyskać więcej informacji. Jeśli wyrażasz zgodę i nie chcesz więcej tej informacji kliknij przycisk po prawej:    Akceptuje używanie cookies
Witaj na SIMRACE.PL
Fajnie, że do nas trafiłeś. Żeby zobaczyć wszystkie treści musisz posiadać konto.
ZALOGUJ ZAŁÓŻ KONTO
Zdjęcie

PRoblem Dirt Rally


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
9 odpowiedzi w tym temacie

#1
Benbenedek

Benbenedek

    Nowicjusz

  • Użytkownicy
  • Pip
  • 2 postów

Witam, zainstalowałem Dirt Rally, przy próbie uruchomienia wyskakuje błąd, pomoże ktoś ?

Załączone pliki



#2
Chad_MC

Chad_MC

    Bywalec

  • Użytkownicy
  • PipPipPipPip
  • 108 postów
  • STEAM ID:chad_mc
  • Origin ID:Chad_MC1
  • LokalizacjaPOL

Dziwne, gra oryginalna czy nie?



#3
Benbenedek

Benbenedek

    Nowicjusz

  • Użytkownicy
  • Pip
  • 2 postów

Oczywiście, ze Steama.



#4
wujek

wujek

    Bywalec

  • Użytkownicy
  • PipPipPipPip
  • 107 postów
  • STEAM ID:http://steamcommunity.com/id/wujekkkk/
  • LokalizacjaMlądz

również mam ten sam problem gra się wykrzacza w losowym momencie wszystko to po ostatniej aktualizacji  :nie:


[GPU] GTX 10606gb [CPU] Intel I9 9900k [COOLER] Corsair H115i RGB Platinum x2 140mm [MB] Aours Z390 Pro [RAM] Corsair x2 8gb 3600mhz[PU] Corsar VS 550W [HDD] Nvme 500gb samsung +1TB ssd adata  su800 [OS] Win 10 x64 pro

 

Fanatec 2.5+V3 inv 

 

 

6281481043.png


#5
MariuszB35PL

MariuszB35PL

    Entuzjasta

  • Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 713 postów
  • STEAM ID:mariusz33pl
  • LokalizacjaOlsztyn

odinstalujcie najnowsze sterowniki i wgrajcie starsze, ja tak miałem . Sterowniki Nvidia


Ryzen 3600@4.2 GHz, RTX 2080Super Msi X Trio, Msi Tomahowk B450, 2x8GB Ram 3733@3800 CL16 Patriot Viper Steel, AOC 32" C32G1 144Hz , Thrustmaster TX, Thrustmaster T-LCM, Shifter Sekwencja by Carson 


#6
wujek

wujek

    Bywalec

  • Użytkownicy
  • PipPipPipPip
  • 107 postów
  • STEAM ID:http://steamcommunity.com/id/wujekkkk/
  • LokalizacjaMlądz

ma ktoś problem z łączeniem się z serwerami ??? bo u mnie to graniczy z cudem nawet nie mogę dokończyć rajdu ani kariery jechać 


[GPU] GTX 10606gb [CPU] Intel I9 9900k [COOLER] Corsair H115i RGB Platinum x2 140mm [MB] Aours Z390 Pro [RAM] Corsair x2 8gb 3600mhz[PU] Corsar VS 550W [HDD] Nvme 500gb samsung +1TB ssd adata  su800 [OS] Win 10 x64 pro

 

Fanatec 2.5+V3 inv 

 

 

6281481043.png


#7
KOWAL Mirek

KOWAL Mirek

    ex. me2slow i Kowalski

  • Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1712 postów
  • LokalizacjaWarszawa. Bournemouth

W stopce masz ping 40ms, może przez to... ? Może dodatkowo ten ping skacze? Dobry internet to ping na speedtest jest między 1ms a 10ms...  powinien być stabilny i powtarzalny.


Rig - SimuCube 1 (OSW) Direct Drive wheelbase with 20Nm Small Mige motor powered with Mean Well PSU 480/720W and fully shielded servo cables, HE Ultimate pedals with OMP pad kit, SIM-LAB P1-X rig, PRO-SIM/Quaife H pattern shifter with Honda Type R knob, PRO-SIM/Quaife sequential shifter, HE handbrake with LC, RRS carbon steering wheel 35cm, MOMO Prototipo S steering wheel 35cm, Sparco 33cm, Simracing Coach panel of buttons and paddle shifters, Samsung CRG9 49" 32:9 monitor

PC - still under construction


#8
Chad_MC

Chad_MC

    Bywalec

  • Użytkownicy
  • PipPipPipPip
  • 108 postów
  • STEAM ID:chad_mc
  • Origin ID:Chad_MC1
  • LokalizacjaPOL

Dziś Codemasters ma problemy z serwerem. Pisali nawet oficjalnie na swoim FB. Trzeba poczekać aż porobią z grubsza.



#9
wujek

wujek

    Bywalec

  • Użytkownicy
  • PipPipPipPip
  • 107 postów
  • STEAM ID:http://steamcommunity.com/id/wujekkkk/
  • LokalizacjaMlądz

co do internetu mam teraz inny ping na speedtest w granicach 20-30 :( LTE na nic lepszego nie mogę liczyć i tak cud że działa 


[GPU] GTX 10606gb [CPU] Intel I9 9900k [COOLER] Corsair H115i RGB Platinum x2 140mm [MB] Aours Z390 Pro [RAM] Corsair x2 8gb 3600mhz[PU] Corsar VS 550W [HDD] Nvme 500gb samsung +1TB ssd adata  su800 [OS] Win 10 x64 pro

 

Fanatec 2.5+V3 inv 

 

 

6281481043.png


#10
tchomikt

tchomikt

    Nowicjusz

  • Użytkownicy
  • Pip
  • 8 postów

Witam,

 

Mam problem na xbox one. Wszystko działało dobrze przy podstawie gry z oryginalnej płyty. Kupiłem ze sklepu Microsoft sezon 3 i 4 oraz Colin Pack. Na początku wszystko chodziło dobrze (działał tryb kariery i grałem m.in. w rajdy Finlandii i Grecji). Obecnie nie mogę włączyć trybu kariery już w samej grze bo prosi o doinstalowanie rajdu Finlandii i Grecji (które już miałem zainstalowane z sezonem 3 i 4tym). Wychodząc z gry, w menu XBOX-a widzę ze są poprawnie zainstalowane te 2 rajdy. Prawdopodobnie problem pojawił się, po jakiejś aktualizacji gry lub xboxa. 

 

Czyli na Xboxie widać te rajdy, w samej grze nie i nie mogę grać w trybie kariery.






Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych