Pany adminy to co zakładamy nowy dział GT7?
No jasne, jest i nowy dział!
@siniak, fakt, z wyrachowaniem patrzę, mamy naprawdę mocne konsole a zapowiedź GT7 wypadła imo na poziomie 2017 roku i teasera Forza 7 - czyli tak 3 lata wstecz. Powrót do źródeł cieszy starych graczy i to na pewno jest dobra decyzja, ja nie jestem starym graczem i patrzę jak na każdą nową grę, oczekuje postępu i jako że to tytuł "startowy" także jakiegoś wow. Ta gra powinna wołać KUP KONSOLĘ, jestem najlepszą grą wyścigową (czy też symulatorem jak ma w podtytule). A tak nie niestety wygląda.
Patrząc jak MS dopracował streaming textur w Flight Simie, spodziewam się, że oczekiwana w tym roku Forza 8 po wydawniczej przerwie mocno popchnie gatunek do przodu i czymś zaskoczy. Zapowiedzi GT7 właśnie tego brakło, elementu zaskoczenia.
A jak będzie? Wiadomo, że w tytuł w powijakach, nie podali nawet daty więc można się spodziewać debiutu w 2021. Do tego czasu może się sporo zmienić. Trzymam kciuki, bo to jednak klasyk i wiele dobrego z Playa jak i franczyzy GT wynikło dla simracingu. Niech zamiata i wytycza nowe horyzonty