Skocz do zawartości

SIMRACE.PL używa cookies. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące ciasteczek w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.Proszę zapoznać się z Polityka prywatności żeby uzyskać więcej informacji. Jeśli wyrażasz zgodę i nie chcesz więcej tej informacji kliknij przycisk po prawej:    Akceptuje używanie cookies
Witaj na SIMRACE.PL
Fajnie, że do nas trafiłeś. Żeby zobaczyć wszystkie treści musisz posiadać konto.
ZALOGUJ ZAŁÓŻ KONTO
Zdjęcie

GT Omega PRIME Cockpit

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5 odpowiedzi w tym temacie

haefen

haefen

Stały bywalec

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 372 postów

Na rynek wychodzi nowy kokpit od GT Omega, bazujący na profilach aluminiowych.

Czy jest jakiś fachowiec, który jest w stanie stwierdzić, czy to produkt jakościowo porównywalny do topowych, uznanych konstrukcji?

Strona produktu:

By zobaczyć linki musisz się Zalogować lub Zarejestrować

Recenzja (youtuber współpracujący z GT Omega, więc z ostrożnością podchodzę, ale pokazuje, m.in. jak to wszystko do kupy złożyć):

PC

Rig

mixer_mr

mixer_mr

Stały bywalec

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 342 postów
  • Discord:mixer_mr#5861
  • STEAM ID:MixerPL
  • LokalizacjaKoszalin

Całego filmu nie oglądałem, ale płyta pod pedały i pod shifter wygląda na taką, co sztywnością nie grzeszy.

PC

Rig

haefen

haefen

Stały bywalec

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 372 postów

Całego filmu nie oglądałem, ale płyta pod pedały i pod shifter wygląda na taką, co sztywnością nie grzeszy.

Pokazywał z bliska płytkę pod shifter chyba i wyglądała na prawie centymetr stali.

Akurat shifter mnie nie interesuje, bo nie używam, ale jeśli płyta pod pedalierę to też jest kawałek grubej stali, to był bym raczej spokojny.

PC

Rig

mixer_mr

mixer_mr

Stały bywalec

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 342 postów
  • Discord:mixer_mr#5861
  • STEAM ID:MixerPL
  • LokalizacjaKoszalin

No jak centymetr stali to raczej spokojnie, może tego nie zauważyłem, ale tak na zdjęciach wyglądała jak zagięta blacha.

PC

Rig

slotnik

slotnik

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • Pip
  • 2 postów

Pokazywał z bliska płytkę pod shifter chyba i wyglądała na prawie centymetr stali.

Akurat shifter mnie nie interesuje, bo nie używam, ale jeśli płyta pod pedalierę to też jest kawałek grubej stali, to był bym raczej spokojny.

Muszę Ciebie zmartwić, ale to bardzo cienka blacha w obu przypadkach. Bardzo fajny film z montażu i porównania komponentów. 

By zobaczyć linki musisz się Zalogować lub Zarejestrować

haefen

haefen

Stały bywalec

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 372 postów

I tak nie biorę. ;)

Jak z alu, to będę robił sam albo brał sprawdzonego gotowca. ;)

PC

Rig

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych