ZALOGUJ ZAŁÓŻ KONTO
Napisano 15 grudzień 2020 19:59

Napisano 18 grudzień 2020 18:27

Mam pytanko? >>Co to jest w Reg. ,--Obowiązuje Balans of Performance (BoP) na sezon 2020
Będą Balasty dodatkowe dla wygranych od miejsca 1 do- ? (nie będzie tak monotonnie)
Osobiście, lubię takie sezony z balastem, zawsze było ciekawiej!
Grid się w trakcie sezonu trochę zmiesza i słabsi kierowcy mają szanse pośmigać z tymi, co wcześniej nigdy nie mieli szansy czy możliwości.
Napisano 18 grudzień 2020 22:43

Obowiązuje Balans of Performance (BoP) na sezon 2020 Będą Balasty dodatkowe dla wygranych od miejsca 1 do- ? (nie będzie tak monotonnie)
Chodzi raczej o to, że jedziemy na torach w wersji 2020, gdzie obowiązuje BoP 2020 i do tego dostępne są dwa nowe samochody, Ferrari i AMG.
Napisano 07 styczeń 2021 11:58

Napisano 09 styczeń 2021 10:49

Kolejny update do strony: kolor szary oznacza, że kierowca nie kwalifikuje się do wyścigu. To dlaczego się nie kwalifikuje oznaczone jest kolorem czerwonym, po najechaniu myszką wyświetla się tooltip z opisem. Kierowcy niezakwalifikowani nie są wliczeni również do pozycji na liście.
Załączone pliki
Napisano 10 styczeń 2021 14:48

Jak wejdziesz na listę o góry masz 2 serwery pro i semi-pro. Przejdź na semi i sprawdź tam czy widniejesz na liście.
https://esport.simra...id=71&srv=2&cc=
Napisano 10 styczeń 2021 22:46

...juz po kąpieli,
to był mój pierwszy wyścig ligowy w ACC i w sumie po dłuższej przerwie pierwszy w ACC dłuższy od 20min, ale dotrwałem, choć skupienie już po 40min szwankowało.
Chyba błąd zrobiłem jadąc na 2 pitstopy, bo do pierwszego pitstopu dobrze mi się jechało pomiędzy Hyszko i Danilewicz - wiem dlaczego, bo pomyślałem, że nie testowałem opon i lepiej pojechać na 2... ale w ACC chyba na sucho jest tylko jedna mieszanka.
Dlaczego po pitstopie cały wyścig wyświetlała mi się po lewej plansza ustawień pitstopu zamiast lista zawodników - jak to po pitstopie wyłączyć/przełączyć, albo ustawić automatycznie aby po pitstopie to znikało?
Dziękuję za czysty wyścig - parę punktów mi wskoczyło.
Pamięam mój pierwszy ligowy wyścig/sezon w AC - Porsche 911 GT3 "Devil-Cars"
"Każde miejsce, poza pierwszym, jest słabe" R.K.
Napisano 11 styczeń 2021 19:11

Wyścig zerowy za nami.
Trafiłem do Semi-Pro z czasem co oznacza, że konkurencja jest bardzo mocna
Kwali, gdzieś przestrzeliłem pkt hamowania, gdzieś wyjechałem poza tor i tak praktycznie z końca stawki startowałem....
Start w miarę spokojny. Kilka zakrętów i kraksa przede mną. Niestety kolega #73 w Bentleyu nie zwraca na to uwagi tracąc moje auto i wybijając z toru. Ale jadę dalej. Po drodze jakieś Lambo wraca na tor, szybki manewr aby nie trafić w niego i jazda dalej...........
Spokojna jazda z planem dojechania do końca.
Przede mną Lambo #333. Mój dystans do niego zmniejsza się więc jest szansa na wyprzedzenie...... Niestety kolega w Lambo ułatwia mi to przestrzeliwując zakręt T1.
Zwiększam powoli dystans między nami. Po pewnej chwili Lambo zostaje wyprzedzone przez McLarena, który to dysponuje zdecydowanie lepszym tempem ode mnie. U mnie zaś moje opony zaczynają już mówić, że to koniec ich możliwości.
I tak na ogonie mam McLarena #82. Udaje się mi odeprzeć jego wszystkie ataki po drodze wyprzedzając BMW #21.
Opony, a raczej pozostałości pokazuję mi jakie mam słabe tempo tracąc na kółku 3 sekundy do zawodnika za mną. Zjazd..... i szybki wyjazd, jazda zaczyna być teraz wyśmienita. Opony trzymają jak należy. Tempo super. Po wyjeździe jestem na p9. Po drodze coś się stało.... i ląduje na p8.
Końcówka wyścigu i mam w zasięgu Lambo #78. Próbuję wyprzedzić przez dwa może trzy kółka, aż na ostatnim okrążeniu podejmuję atak. Niestety byłby udany gdyby silnik nie..................... zdechł i Tak dojeżdżam na p8 do mety.
Wyścig jak najbardziej na plus. Do zobaczenia na R1
Napisano 12 styczeń 2021 14:10

Napisano 12 styczeń 2021 16:50

Dlaczego po pitstopie cały wyścig wyświetlała mi się po lewej plansza ustawień pitstopu zamiast lista zawodników - jak to po pitstopie wyłączyć/przełączyć, albo ustawić automatycznie aby po pitstopie to znikało?
Polecam zapoznanie się z obsługą gry, najlepiej w trybie kariery trochę pojeździć, bo widziałem, że jest sporo pytań na czacie przed wyścigiem. To, czego Tobie zabrakło to jest przycisk, który się nazywa HUD MFD, zmapuj go sobie gdzieś na kierownicę. Przełączasz nim między czasami relatywnymi, Overall, Klasą, Ustawieniami auta (balans hamulców itp.) i Ustawieniami Pitu.
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: LIGA, DRIFT
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych