Hej,
Jak w temacie, doradźcie proszę, która z wersji T300RS jest wygodniejsza, praktyczniejsza, po prostu lepsza w użytkowaniu? Alcantary nigdy nie testowałem, a jest w fajnej cenie teraz do wzięcia. Jeżdżę w rękawiczkach. Dzięki!
ZALOGUJ ZAŁÓŻ KONTO

Thrustmaster T300 RS - Alcantara czy GT która kierownica lepsza?
Napisano 09 czerwiec 2021 11:27

Hej,
Jak w temacie, doradźcie proszę, która z wersji T300RS jest wygodniejsza, praktyczniejsza, po prostu lepsza w użytkowaniu? Alcantary nigdy nie testowałem, a jest w fajnej cenie teraz do wzięcia. Jeżdżę w rękawiczkach. Dzięki!
Posiadam T300 Alcantare i gorąco polecam. Świetne wykonanie i czucie FFB. Tylko lepiej używać z jakimiś rękawicami bo strasznie się wyciera i brudzi.
Napisano 09 czerwiec 2021 14:37

Dzięki Panowie, a klasyczne pytanie w przypadku T300 - nie przegrzewa się?
Z moją nigdy nie miałem problemu i nigdy mi się nie przegrzała. Zawsze po grze zostawiam włączony wentylator czasem na noc nawet i przez 3 lata żadnego problemu z tą kierownicą nie miałem. Za tą cenę jest to chyba najlepszy wybór a mi się udało nawet jeszcze taniej kupić bo na morelach było promo wtedy za 1190zł z przesyłką także chyba teraz nie do osiągniecia cena za nową
Użytkownik SalwerJr edytował ten post 09 czerwiec 2021 14:38
Napisano 27 grudzień 2023 12:52

Witam którą kierownicę lepiej kupić i czym się różnią thrustmaster t300 gt rs czy thrustmaster t300 alcantara edition
Skorzystaj z internetu a się dowiesz. Podpowiem: t300rs gt vs alcantara
PC AMD Ryzen 5 5600X; Asus TUF Gaming B550M-Plus WiFi; ADATA Spectrix D41 2x8GB 3600MHz; Asus RTX 3070Ti TUF Gaming OC; Seasonic Focus Plus Gold 650W; SPC Fortis 5, be quiet! Pure Base 600
Rig Thrustmaster T300RS GT Edition + T-LCM + SHH NEWT Shifter; Genesis Zircon X; Sharkoon Skiller Mech SGK3 Brown; HyperX Cloud II; Gigabyte G27Q; Acer K242HL
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych