Skocz do zawartości

SIMRACE.PL używa cookies. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące ciasteczek w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.Proszę zapoznać się z Polityka prywatności żeby uzyskać więcej informacji. Jeśli wyrażasz zgodę i nie chcesz więcej tej informacji kliknij przycisk po prawej:    Akceptuje używanie cookies
Witaj na SIMRACE.PL
Fajnie, że do nas trafiłeś. Żeby zobaczyć wszystkie treści musisz posiadać konto.
ZALOGUJ ZAŁÓŻ KONTO
Zdjęcie

Thrustmaster TX zakres obrotu - problem

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1 odpowiedź w tym temacie

filmic

filmic

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • Pip
  • 2 postów
cześć,

zauważyłem, że moja kierownicą po skręceniu w prawo, stawia opór już około 40° przed pełnym zakresem, natomiast w lewo dochodzi do końca. Oczywiście mogę ją popchnąć w prawo do końca, ale w grze i tak pokazuje 100% obrotu o 40° wcześniej.
Po podłączeniu do Xbox kalibracją przebiega poprawnie, czy pełny zakres obrotu w prawo i lewo. Firmware najnowszy, w aplikacji na PC wygląda to tak samo, jak opisałem wyżej.

Czy ktoś ma podobnie? Kierownica nowa, mam ją 2 dni, zastanawiam się czy oddać na gwarancję?

dzięki

Ali

Ali

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • Pip
  • 1 postów

Hej, może odkopuje stary temat, ale mam zupełnie tak samo... aktualizacja sterowników i firmware nic nie dała... Może ktoś miał tak samo i się z tym uporał ?

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych