Hej, mam nadzieje ze pisze w dobrej kategorii ale jesli nie to przepraszam. Dzis podczs wyscigu Mixed Grid system zamknal mi gre wyrzucajac mnie tym samym z wyscigu. Czy jest tu ktos kto zna sie na logach ACC i moglby sprawdzic? Zalaczylem spakowane dwa foldery z mojego AppData: Crashes i Logs. Dajcie znac czy potrzebyjecie cos jeszcze, pozdrawiam i z gory dziekuje
ZALOGUJ ZAŁÓŻ KONTO

ACC - nagle zamkniecie gry podczas wyscigu
Napisano 06 czerwiec 2022 13:25

@Cezary Bienkowski, gdyby to był UE4 error to tutaj jest wątek
AC Competizione crash UE4 FATAL ERROR problem z CTD
A jeśli po prostu wywalenie gry bez komunikatu to zostaje tylko sprawdzenie systemowego Dziennika_zdarzeń i właśnie wysyłka logów do Kunos.
Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better.

Guest uzupełnij swój profil i podziel się ustawieniami z innymi!
Jak wołać użytkownika i cytować fragmenty
Na priv pytaj mnie tylko o sprawy administracyjne! Od pytań intymnych i sprzętowych mamy forum

Napisano 13 czerwiec 2022 09:46

Dzieki za odpowiedz panowie. W moim przypadku podczas gry uruchomil sie Windows Update i musial zablokowac jakis sterownik co spowodowalo nagle zamkniecie gry i wywalilo mnie do pulpitu. Force Feedback w CSL DD nadal dzialal zawieszony. Pozostalo mi jedynie zrestartowac kompa instalujac przy tym Win updates (nie bylo mozliwosci restaru bez instalacji Win Updates). Do tamtej pory i od tamtej pory nie mialem takiego problemu.
@Cezary Bienkowski, gdyby to był UE4 error to tutaj jest wątek
AC Competizione crash UE4 FATAL ERROR problem z CTD
A jeśli po prostu wywalenie gry bez komunikatu to zostaje tylko sprawdzenie systemowego Dziennika_zdarzeń i właśnie wysyłka logów do Kunos.
Napisano 14 czerwiec 2022 21:50

Siemka,
Maly update dam
Posiedzialem troche na oficjalnym forum Kunos i z tego co widze to sporo ludzi ostatnio raportuje error code 800705AA spowodowany
To samo znalalem u siebie w logach z ACC z tych dwoch wyscigow, podczas ktorych nagle zamknelo mi gre i wywalilo do pulpitu.
Problem spowodowany jest podobo "memory leak in Fanatec drivers" i zostal podobno naprawiony w ich ostatnich sterowniukach do PC - w wersji 440
Wlasnie zrobilem update swoich sterownikow bo do tej pory jezdzilem na wersji 439
Link do Fanatec, gdzie mozna sciagnac sterowniki w wersji 440:
Napisano 20 czerwiec 2022 14:47

Czesc Tommi,
Nie wiem czy sterownik v440 jest w fazie beta czy juz to finalna jego wersja. Zrobilem update do wersji 440 kierujac sie rada jaka znalazlem na oficjalnym forum Kunos, a minaowicie:
either ether or the otherStaff MemberKS Dev Team
As a follow up on this: it has come to our attention that the specific crash (error code 800705AA) is caused by a memory leak in the Fanatec drivers which is apparently fixed in their latest 440 driver version
link do post'a:
Wczoraj pojechalem wyscig 100min na serwerze Pro w Mixed Grid Season 4 i wszystko bylo OK. Mam nadzieje, ze wszystko bedzie OK tez w przyszlych wyscigach bo nie ma nic gorszego niz nagle zamkniecie gry w czasie wyscigu kiedy masz szanse na dobry wynik i punkty.
Użytkownik Gas Man edytował ten post 20 czerwiec 2022 14:48
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych