Tommi przecież tak było, jest i będzie, że auta będą się powtarzały, bo najprościej mówiąc są popularne w świecie motoryzacji aczkolwiek jest też mnóstwo innych pięknych aut, które można jeszcze wrzucić do gry
ZALOGUJ ZAŁÓŻ KONTO

Forza Horizon 2 - Nowinki, wiadomości i plotki
Napisano 29 sierpień 2014 19:57

Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better.

Guest uzupełnij swój profil i podziel się ustawieniami z innymi!
Jak wołać użytkownika i cytować fragmenty
Na priv pytaj mnie tylko o sprawy administracyjne! Od pytań intymnych i sprzętowych mamy forum

Napisano 26 wrzesień 2014 18:22

Paweł VWCC napisał:
Dla mnie wzorem do naśladowania w tym gatunku gier jest pierwszy Test Drive Unlimited (w którego nadal gram na X360). Jeśli Horizon 2 mu dorówna będę zachwycony. Minusem będzie pewnie po raz kolejny dość miały świat. W Test Drive Unlimited objechanie linii brzegowej Oahu to jakieś 180-190 km. A jeśli chce się dokładnie objechać linię brzegową każdą dróżką najbliżej oceanu można dobić spokojnie do 250 km +.Generalnie jak się ogląda te główne demo z E3 czy Gamescom można się zrazić do Horizona 2 (jazda po polach itd.), ale udało mi się wyszperać kilka fajnych gameplayów (mocno śledziłem Gamescom) i wygląda to bardzo fajnie.Mega plus to oczywiście deszcz i noc, ale co chyba ważniejsze w trybie gry online w końcu będzie ruch uliczny, dzięki czemu jazda w grupie powinna sprawiać sporo frajdy. Nawet model jazdy wygląda fajnie, lepiej niż w zbyt przyczepnym i arcadeowym Horizonie 1.Generalnie ja na tą grę mocno czekamPolecam zerknąć na ten gameplay, widać sporo fajnych dróg:Ten filmik też jest spoko, dźwięk pojawia się około 50s, w pierwszej części filmiku widać jazdę po Nicei (miasto pojawiło się już wcześniej w grze Driver 3). Warto zerknąć także w okolice 10 min 40s, względem E3 znacznie poprawiono światło w deszczu, teraz jest szaro buro i ponuro, tak jak powinno być.Generalnie gra może być fajna, ale obawiam się, że nadal Test Drive Unlimited (dwójka to bubel) pozostanie królem gatunku. Obym się mylił
Napisano 03 wrzesień 2014 08:39

Na priv pytaj mnie tylko o sprawy administracyjne! Od pytań intymnych i sprzętowych mamy forum

Napisano 03 wrzesień 2014 09:38

Napisano 03 wrzesień 2014 13:25

Paweł VWCC napisał:
Oglądałem gameplaye z The Crew, zarówno Twoje Rafał jak i inne na YouTube. Fajny jest motyw tak wielkiego otwartego świata, ale reszta kompletnie do mnie nie przemawia.
Model jazdy jest beznadziejny, wyraźnie bazuje na nieakceptowalnej fizyce z Test Drive Unlimited 2, do tego grafika jakoś niespecjalnie next-genowa (wrażenie zrobił na mnie tylko wschód słońca na autostradzie w okolicach Miami). Gra może być fajna, ale jak w każdej samochodówce najważniejszy jest model jazdy, a na moje oko jest on niegrywalny w The Crew.
Napisano 03 wrzesień 2014 14:27

Mam podobnie, co z tego że gra sympatyczne jak ta jazda...

Napisano 03 wrzesień 2014 20:05

CPU: I5 4690K 3.5GHz [4.6GHz] | MB: ASROCK Z97 PRO4
GPU: ASUS GTX 980 TI Strix
RAM: GOODRAM PLAY 16GB PC1600 2x8GB RED [1866MHz]
HDD: Crucial SSD 250GB MX200 | WD Caviar BLUE 1TB | WD Caviar BLUE 640GB | WD Portable Elements 1TB
CASE: Thermaltake V3 Black Edition | PU: Cooler Master B700 v2 700W | OS: Windows 10 64bit | Modecom MC-9006 | Natec Genesis GX68
RIG: T300RS | T3PA | Playseat | Creative Inspire T6100 5.1 | TV Sony | W829B 50"
PS4
Napisano 26 wrzesień 2014 20:19

Pierwsze wrażenie z H2 naprawdę sympatyczne, świetny klimat od początku, Playground do perfekcji ma opanowane wprowadzanie w środowisko gry, teaset...chciałbym żeby pCARS taki miało. Toskania cudna, suwaki jak w FM, noc/dzień też dobre. Więcej jak kierę podepnę, bo padem...

Napisano 26 wrzesień 2014 22:23

Na początku jest dobry filmik wprowadzający, nie widze dobrego linku na YT bo pewnie kasują przez muzę, może mi się uda zgrać, robi robotę.

Napisano 28 wrzesień 2014 09:37

Jestem ciekawy jak gra będzie się prezentować na starym X360. Ciekawi mnie różnica między X0 a X360.
Wbrew komentarzom uważam że dobrej grze różnica w grafice nie robi aż tak wiele, jeśli opcje będą podobne (zniszczenia, wielkość świata, natężenie ruchu itd) to można śmiało brać na X360 i cieszyć się zabawą. Warto pamiętąć że ripowanie z konsoli zawsze obniża jakość grafiki i być może w tej sytuacji więcej traci na tym X360.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych