Ciekawi mnie co oprócz grafiki zabrali z pierwszej części FH
ZALOGUJ ZAŁÓŻ KONTO

Forza Horizon 2 - Nowinki, wiadomości i plotki
Napisano 28 wrzesień 2014 10:31

Jeśli chodzi o mnie to nie widzę wielkiej różnicy między X1 a X360. Oczywiście różnica w grafice wynika z zastosowanego układu graficznego. Oczywiście x360 na tym polu przegrywa ale niestety na X1 jakoś nie rzuca na kolana na dzień dobry. Chociaż z drugiej strony patrząc jest to lepsza opcja niż FM5.
Napisano 28 wrzesień 2014 22:41

Rozumiem że o demo X1 mówisz, bo 360 nie dostało. Zupełnie serio zapytam, grałeś na FHD, konsola na 1080 ustawiona i po HDMI do TV?
Prawda że na teksturach oszczędzili, ale imo efekt jest więcej niż zadowalający. Samochody przenoszą, no co tu robić, naklepali tego to trzeba wykorzystać od tego mają FH.
Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better.

pacha324 uzupełnij swój profil i podziel się ustawieniami z innymi!
Jak wołać użytkownika i cytować fragmenty
Na priv pytaj mnie tylko o sprawy administracyjne! Od pytań intymnych i sprzętowych mamy forum

Napisano 29 wrzesień 2014 07:08

Napisano 29 wrzesień 2014 09:42

Rozumiem że o demo X1 mówisz, bo 360 nie dostało. Zupełnie serio zapytam, grałeś na FHD, konsola na 1080 ustawiona i po HDMI do TV?
Prawda że na teksturach oszczędzili, ale imo efekt jest więcej niż zadowalający. Samochody przenoszą, no co tu robić, naklepali tego to trzeba wykorzystać od tego mają FH.
nie, grałem pełniaka na x360
tak, grałem na fhd, 1080p po hdmi
niestety jazda po burakach wymusiła cięcia w grafice - jakoś to musi chodzić jak tniesz na przełaj
i nie powiem, framerate stabilny - nic nie tnie
Napisano 29 wrzesień 2014 10:06

Mówisz o wersji z torrenta? To rip z australijskiego wydania chyba bo tam już jest dostępne?
Więc w kwestii X360 są głosy że grafika miejscami wygląda na słabszą od FH1, jest to koszt dużo większej mapy.

Na priv pytaj mnie tylko o sprawy administracyjne! Od pytań intymnych i sprzętowych mamy forum

Napisano 29 wrzesień 2014 11:10

Recka sprzed tygodnia, wersji testowej, autor może nie jest racerem, ale można dowiedzieć się o większości funkcji.

Napisano 29 wrzesień 2014 21:36

Ależ możesz, tylko przyznaj że się boisz

Napisano 01 październik 2014 07:32

Recenzja dotyczy wersji pod Xbox One i otrzymała ocenę 4/5 więc chyba nie jest aż tak źle? Teraz należy się spodziewać paczki z patchami
PLUSYPonad 200 przecudnie odwzorowanych fur – od klasyków po supersamochody; Piękny, otwarty świat gry sporych rozmiarów, w którym dodatkowo jest co robić; świetne poczucie prędkości i dynamizm wyścigów; klimat motoryzacyjnego festiwalu wiecznie żywy; efekty wizualne związane z opadami deszczu; Obecność dwóch systemów rozwoju…
MINUSY… które to jednak nie do końca zostały tu przemyślane; gra lubi sobie „chrupnąć”; w zasadzie tylko dwa rodzaje dostępnych wyścigów; stacje radiowe nie każdemu muszą przypaść do gustu – podobnie jak i polonizacja; system Drivatarów nie do końca „bangla”
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych