Witam, jestem zainteresowany kupnem pedałów od fanateca, z jednej strony chciałem docelowe droższe bo czemu nie, lepiej wyglądają, z drugiej nie mam jeszcze skila żeby tyle kasy na sprzęt wydawać, kupno używki to jakieś rozwiązanie ale zastanawiam czy te prawie 4 letnie nie są już na tyle zajechane że zbliżają się do końca swojego żywota, może ktoś podpowiedzieć jak to jest ze zużywaniem się tego sprzętu czy lepiej w tej samej cenie nówki elite LC czy V3 są na tyle lepsze i warte swojej ceny?
ZALOGUJ ZAŁÓŻ KONTO

Napisano 16 luty 2021 17:24

Bierz v3. Za te cenę sam bym bral ale juz wczesniej kupilem csl.Witam, jestem zainteresowany kupnem pedałów od fanateca, z jednej strony chciałem docelowe droższe bo czemu nie, lepiej wyglądają, z drugiej nie mam jeszcze skila żeby tyle kasy na sprzęt wydawać, kupno używki to jakieś rozwiązanie ale zastanawiam czy te prawie 4 letnie nie są już na tyle zajechane że zbliżają się do końca swojego żywota, może ktoś podpowiedzieć jak to jest ze zużywaniem się tego sprzętu czy lepiej w tej samej cenie nówki elite LC czy V3 są na tyle lepsze i warte swojej ceny?
Napisano 16 luty 2021 18:56

Do sprzedania pedały Fanatec ClubSport pedals V3 z damper kitem, oraz brake performance kit
Pedały służą mi wyśmienicie od chyba 2017r., nigdy mnie nie zawiodły, choć pewnie przydałby się serwis dampera, olej do wymiany.
Dodatkowo dorobiłem na wszelki wypadek dodatkowe elasometry w razie gdyby brake performance kit było trzeba zastąpić, dodaje w gratisie.
Cały komplet od producenta, osoby zainteresowane zapraszam do kontaktu:
worms1976@gmail.com
Mile widziany odbiór osobisty.
Wysyłka 1250PLN
Odbiór osobisty 1200PLN
Obiecana fotka

Wysłane z mojego SM-N975F przy użyciu Tapatalka
Napisano 17 luty 2021 19:25

Przecież one od początku mają Load Cella Chyba że mówisz o samej części potrzebnej do wymiany, to musisz pisać do Fanateca (btw, nie wiem czy wiecie ale sam ten loadcell fanateca na rynku kosztuje grosze...)
EDIT: OK teraz doczytałem w innym wątku że faktycznie szukasz samej części. Dam znać jeśli znajdę coś takiego do wymiany.
Użytkownik deeze edytował ten post 17 luty 2021 19:26
Napisano 19 luty 2021 17:13

Witam,
do sprzedania mam hamulec ręczny firmy Fanatec v1.5. Sprzęt działa b.dobrze, jest na gwarancji do 18 czerwca 2021 r. Do ręcznego posiadam oryginalne opakowanie.
Cena jakie mnie interesuje to 400 zł + ew. koszty wysyłki, chociaż preferuję odbiór osobisty w Mysiadle k. Piaseczna, wtedy na miejscu można wszystko sprawdzić.
NIEAKTUALNE

Użytkownik Zibil79 edytował ten post wczoraj, 17:23
Napisano 21 luty 2021 17:14

Całość jest przystosowana do sprzętu Fanatec (Clubsport Base v. 1.5, 2.0, 2.5, CSL Elite Base wraz z pedałami do wyżej wymienionych baz oprócz Podium Base) oraz Thrustmaster (bazy T300, T500, TS, oraz wszystkie pozostałe z rozstawem otworów montażowych 135mm oprócz bazy T150). Pedały Thrustmaster T3PA Pro, TLCM oraz wszystkie sprzedawane z wyżej wymienionymi bazami. Podstawka pod shifter (Fanatec shifter oraz handbrake, Thrustmaster TH8RS shifter oraz hydrołape homemade o rozstawie otworów montażowych 110 mm x 29 mm).
Wymiary stelaża po złożeniu:
Długość 150 cm
Szerokość 50 cm
Wymiary podstawy pod pedały:
45cm szerokość
35cm długość
Wymiary podstawki pod shifter i ręczny:
25 cm szerokość
20 cm długość
Waga 30 kg.
W skład zestawu wchodzi:
1. Stelaż
2. Podstawka pod shifter i ręczny
3. Szyny fotela Sparco
4. Mocowanie podstawy pedałów IRP
5. Podstawa pedałów
6. Plastikowe zaślepki do profili stalowych
7. Śruby montażowe
8. Stopki poziomujące
W razie pytań proszę pisać.
Stelaż nowy, nieużywany dostępny kwestia zapakowania i wysyłki. Wysyłka pobraniowa kurierem. Podana cena 999 zł. zawiera koszt przesyłki.
Zapraszam
Załączone pliki
Napisano 23 luty 2021 17:59

Sprzedam płytę główną:
MSI X570 Gaming Plus na AM4 pod Ryzen.
Kupiona 05-2020 na gwarancji.
600 zł
Edit:
Jednocześnie poszukuje płyty na X299 LGA2066 z dobrą sekcją zasilania
Użytkownik Paweł Janasz edytował ten post wczoraj, 21:36
MSI X570 Gaming Plus + R5 3600 [custom loop] + 16GB 3200 MHz / GTX 1080Ti MSI Gaming X / Supremo FM2 750W / Xiaomi MI 34 144Hz curved 3480 x 1440p
Playseat Challenge + Thrustmaster TX
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: ZAKUPY
![]() |
Simracing w Polsce →
Początkujący i FAQ →
Jaki zestaw w budżecie ok. 5k zł?Napisany przez weeny , 11 lut 2021 ![]() |
|
![]()
|
|
![]() |
Simracing w Polsce →
Początkujący i FAQ →
Stanowisko do Simracingu (do 2500zł)Napisany przez Arkanty , 19 sty 2021 ![]() |
|
![]()
|
|
![]() |
Simracing w Polsce →
SIMRACING - hardware i software →
Kierownice →
Opinia na temat kierownicy LOGITECH i THRUSTMASTERNapisany przez Deeejmien , 15 sty 2021 ![]() |
|
![]()
|
|
![]() |
Simracing w Polsce →
Karta dźwiękowa do alternatywy Buttkicker'a i sama alternatywaNapisany przez TomeG2kcSim , 23 lis 2020 ![]() |
|
![]()
|
|
![]() |
Simracing w Polsce →
Pedały →
DIY, TrueBrake mod czy używane T-LCM?Napisany przez Wuciek , 28 paź 2020 ![]() |
|
![]()
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 4
3 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
-
Zibil79, RobertoB23, adek19