Dziś mała rocznica
First Release: Apr 30, 2015
Total Downloads: 62,000
Najlepsza odpowiedź Szymik , 12 styczeń 2021 10:39
Wyszła aktualizacja 2.0
https://www.racedepa...ce-update-68238
Przejdź do postu »Brawo Szymik! aktualnie jest to top 7 na RD.
Ponizej aktualna TOP 10 oficjalnych torow moderskich
Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better.
Taka mała dygresja... Ostatnio jeździłem na Poznaniu w Assetto w wersji odwróconej, po czym jeździłem na Track Day'u sektory właśnie w taki sposób, kiedy wracałem z uczestnikami na jego początek - ależ ŚWIETNIE było by pojechać odwróconą pętle, pierwsza partia była by genialna Oraz nawet z tej perspektywy widać jak bardzo dokładnie jest odwzorowany tor, na serio nie mam do czego się przyczepić
Treningi jazdy wyścigowej (prawdziwe tory & Assetto Corsa / AC Competizione)
- pełen zakres zajęć (od podstaw elementarnych do zaawansowanych technik)
- pomoc w setupie
- strategie wyścigowe i taktyki
- nauka jazdy w tłoku (atak, obrona)
- skuteczne wdrożenie z symulatora na tor oraz z toru na symulator
Nie no to musi być jakiś special na youtube z tej okazji! Panie, ile to lat jubilerskiej roboty, dopieszczania ubytków, szlifowania kerbów, dodawania animacji i oświetlenia. Tor Poznań to najlepszy mod do Assetto i z takiego średniaka w realu zrobiony fantastyczny obiekt do treningów w wirtualu. Nazwa wersja 2.0 w pełni uzasadniona bo sporo fajnych smaczków i poprawek doszło. Testować obowiązkowo z modami jak CM, SOL i najnowsze shader patche, bo wygląda obłędnie!
@Szymik, wielkie dzięki za twoją pasje i zaangażowanie w ten i inne projekty, bez Ciebie scena Assetto Corsa w Polsce nie byłaby ta sama! Jeśli ktoś nie wie jak postawić Krzyśkowi piwko to na rd.com jest donejt podany
Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better.
![]() |
Richard Burns Rally →
Mody i dodatki →
Nowe trasyNapisany przez Klimas Adrian , 05 sty 2021 ![]() |
|
![]()
|
|
![]() |
Seria Gran Turismo →
Gran Turismo Sport →
BMW M2 Competition (i Tor Łódź) w Gran Turismo SportNapisany przez code_pl , 17 lut 2020 ![]() |
|
![]()
|
|
![]() |
tory
Seria rFACTOR →
rFACTOR 2 - Dyskusja ogólna →
DLC Nurburgring Nordschleife w wersji laserowej dla rFactor 2Napisany przez rauf , 26 wrz 2019 ![]() |
|
![]()
|
|
![]() |
tory
Assetto Corsa →
Mody do gry →
Mody tory →
Tor Toruń Rallycross do Assetto CorsaNapisany przez wojtasrally , 15 kwi 2019 ![]() |
|
![]()
|
|
![]() |
Assetto Corsa →
Mody do gry →
Inne →
Katalog modow do Assetto CorsaNapisany przez wasyl00 , 31 lip 2018 ![]() |
|
![]()
|