DFGT jest za głośne, a na chacie mam ściany z kartonu, przez co nie mogę driftować w godzinach nocnych, bo budzę innych domowników.
ZALOGUJ ZAŁÓŻ KONTO

Najcichsza kierownica do driftu?
Napisano 28 grudzień 2016 07:17

Ekspertem nie jestem, ale zdaje się że w tym przypadku wszystkie Logitechy odpadają, bo są na przekładniach zębatych. Choć z nich wszystkich (DFGT, G25. G27) to G27 jest najcichsze, gdzieś na necie jest porównanie i możesz zobaczyć.
Z tego co mi wiadomo to kierownice na paskach są prawie bezgłośne, choć nigdy takiej nie trzymałem w rękach. Wydaje mi się że użytkownicy Thrustmasterów i Fanateców mogą się teraz nieco wypowiedzieć
Napisano 28 grudzień 2016 11:07

Z tego co mi wiadomo to kierownice na paskach są prawie bezgłośne
Jak kolega, szukaj sprzętu na pasku w którym słychać raczej wentylator niż napędy. Thrusty hałasują tylko w momencie uruchomienia, sterownik zawsze kalibruje kierą i walnie w lewy potem prawy odbój. W Fana kalibracja bezgłośna. Serwa się nie kalibrują, bo po co
Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better.

Guest uzupełnij swój profil i podziel się ustawieniami z innymi!
Jak wołać użytkownika i cytować fragmenty
Na priv pytaj mnie tylko o sprawy administracyjne! Od pytań intymnych i sprzętowych mamy forum

Napisano 29 grudzień 2016 01:39

Dziękuje za odpowiedzi.
Byłem trochę zawiedziony którymś modelem Thrustmastera (nie był to T150, a T300RS lub T500RS), ponieważ na jakimś filmie kierownica pracowała głośno przy szybkich kontrach. Niemniej jednak jeśli fundusze pozwolą na zakup pełnego zestawu (H-shifter + pedały) to zakupię jakiś model Thrustmastera.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych