Ja jeszcze w dniu wyścigu napisałem tyle:
GTE Semi PRO - w skrócie na gorąco
Floszunio chyba zapomniał, że LMP ma lepsze hamulce niż GTE i na prostej start/meta wpierdolił się mi wprost przed maskę i wdepnął heble w opór przed szykaną T1.
Na radiu co chwila słychać było napominanie Kurtza i innych dublowanych, żeby zjechali jak mają niebieską flagę, a jak mają wysokie pingi to opuścili serwer. Niestety nic sobie z tego nie robili. Na ostatnim lapie jeszcze się jeden dublowany ze mną ścigał, pomimo, że miałem overlapa i wewnętrzną do T1, straciłem przez to pozycję. Później zdaje się Simcoe przepierdolił omijając szykanę i wypadł przed Surfa napędzony jak dziki, czym go zdekoncentrował, za co powinienem może podziękować, bo odzyskałem pozycję. Ale uważam, że za takie akcje powinno być DQ lub co najmniej start z pit do następnego wyścigu. Generalnie to wygląda na to, że część ludzi to się powinna najsampierw zapisać do Amateurs Club niż startować w lidze, skoro nie potrafią szanować sygnałów flagowych i innych zawodników. Poza tym wyścig całkiem OK, finisz na 5-tej pozycji w GTE.
Dziś dodaję do tego gratulacje dla LKRISSa za wygranie wyścigu, mam nadzieję, że Ci tam nie nabruździłem za szykaną, ale nie sądziłem że pójdziesz zewnętrzną jak już ja się tam salwowałem ucieczką bo jechaliśmy już 2W. Gratulacje również dla Drouser_2K za zajęcie 3 miejsca w PRO i Wormsa za 15-te, co dźwigło nasz Simrace Hefajstos Racing Team na 5-tą pozycję w generalce. Sim-R - 8 miejsce, też niezły wynik, MrKubool jak zwykle wygrał, Yani jak zwykle nie dojechał 
Mamy teraz do stycznia przerwę w kalendarzu wyścigów, ale to dobrze, może zdążę się nauczyć tego toru, bo jakoś za nim nie przepadam 
Zdrówka!