Skocz do zawartości

SIMRACE.PL używa cookies. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące ciasteczek w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.Proszę zapoznać się z Polityka prywatności żeby uzyskać więcej informacji. Jeśli wyrażasz zgodę i nie chcesz więcej tej informacji kliknij przycisk po prawej:    Akceptuje używanie cookies
Witaj na SIMRACE.PL
Fajnie, że do nas trafiłeś. Żeby zobaczyć wszystkie treści musisz posiadać konto.
ZALOGUJ ZAŁÓŻ KONTO
Zdjęcie

Pacific Coast Highway

tory

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
8 odpowiedzi w tym temacie

K.A.R.R.

K.A.R.R.

Hachiroku

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1149 postów
  • STEAM ID:szop_88pl
  • LokalizacjaLeszno

A więc śledzę ten projekt odkąd trasa pojawiła się w wersji 0.824 w zeszłym roku, dokładnie 24.08.2016. Dziś, po przeszło 365 dniach przeprowadzania usprawnień mapa ukazuje się w wersji 0.95. Wciąż do małych poprawek, jednak postęp robi piorunujące wrażenie. Bazą do powstania trasy był obraz satelitarny o rozdzielczości miliarda pixeli, także dokładność jest całkiem niezła i przekonująca. Sama nitka drogi w mojej ocenie stanowi najbardziej odczuwalny postęp w stosunku do starszej wersji. Jest bardziej naturalna w odbiorze i naprawdę przyjemnie się po niej płynie, choć łatwo jest przesadzić, rozbić o bariery lub polecieć na ryby w trybie przyśpieszonym  ;)

Co w ofercie:

- trasa 23 km z południa na północ

- trasa 23 km z północy na południe

- kilka ładnych km dodatkowych dróg asfaltowych i szutrowych

- 118 pitów (rozdzielonych na kilka lokacji)

W planach:

- usprawnienie AI (w tym wersje traffic)

- poprawki kamer

- poprawki tekstur wody, terenu

- dodatkowe drzewa, krzewy, trawa 3D

- ogólny szlif do 1.0

DOWNLOAD:

By zobaczyć linki musisz się Zalogować lub Zarejestrować

Gorąco polecam  :good:

PS "Trzęsawka" to niestety ograniczenie silnika AC, nic się nie da z tym zrobić :(

Użytkownik rauf edytował ten post 16 czerwiec 2018 10:07

|CPU| i7 3770k 4.4 GHz |COOLER| Noctua NH-D14 |MOBO| Asus P8Z77-V Pro |RAM| 2x8 GB G.Skill TridentX 2400 |PSU| 680W B-Quiet SP E9-CM |GPU| MSI 980ti Gaming

|SSD| 750 GB Samsung EVO850 |HDD| 1,2 TB Seagate+500 GB WD USB |SC| Asus Xonar DX |CASE| Bitfenix Shinobi XL 

|SC| Samsung UE55KS8000 4K 60Hz 4:4:4 |SOUND| Logitech Z906, G430 |WHEEL| Thrustmaster T500 |PEDALS| Fanatec CSP V3 |SHIFTER| Fanatec CSS 1.5, CS Handbrake |RIG| DIY

AldoRaine

AldoRaine

Pasjonat

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 984 postów

wygląda zacnie, ja ostatnio testowałem Isle of Man, ale tam jeszcze sporo do poprawy, aczkolwiek przyjemnie się płynęło Ferrari Testarossa i myślę że tu będzie podobnie :)

DrFugazi

DrFugazi

Zapaleniec

• Moderatorzy
  • 1443 postów
  • STEAM ID:drfugazi
  • PSN id:drfugaz
  • LokalizacjaKatowice

Isle of Man to na motór, szkoda że nie ma takich dobrych symulatorów jak AC ;)

Racing! Because football requires only one ball.
http://hayabusa.eu.org/

PC

Rig

AldoRaine

AldoRaine

Pasjonat

• Użytkownicy
  • 984 postów

Wiem że na motór, oczy mi się zaświeciły jak zobaczyłem tą mapę, ale jest trochę dziurawa.. mimo wszystko dla znawców tematu to i tak perełka, polecam ;) Dlatego też chętnie sprawdzę trasę z tego tematu bo lubię takie.

K.A.R.R.

K.A.R.R.

Hachiroku

• Użytkownicy
  • 1149 postów
  • LokalizacjaLeszno

Mówicie o tej 

wersji TT? Bo widzę, że to coś nowego. Znam jeszcze taki

twór, ale przydałoby się mu mocnego dopieszczenia. Potem to już tylko bezpośrednie zrzynki z innych tytułów, brzydkie i z wieloma błędami   :)

Użytkownik K.A.R.R. edytował ten post 26 wrzesień 2017 16:41

|CPU| i7 3770k 4.4 GHz |COOLER| Noctua NH-D14 |MOBO| Asus P8Z77-V Pro |RAM| 2x8 GB G.Skill TridentX 2400 |PSU| 680W B-Quiet SP E9-CM |GPU| MSI 980ti Gaming

|SSD| 750 GB Samsung EVO850 |HDD| 1,2 TB Seagate+500 GB WD USB |SC| Asus Xonar DX |CASE| Bitfenix Shinobi XL 

|SC| Samsung UE55KS8000 4K 60Hz 4:4:4 |SOUND| Logitech Z906, G430 |WHEEL| Thrustmaster T500 |PEDALS| Fanatec CSP V3 |SHIFTER| Fanatec CSS 1.5, CS Handbrake |RIG| DIY

Tommi

Tommi
  • Discord:Tommi#6736
  • STEAM ID:tommi__pl
  • Xbox Live:TriedTommi
  • LokalizacjaBydgoszcz

A pytanie poza tematem mam :) To Porsche 959 też jest dostępne gdzieś jako mod? :) 

PC

Rig

Flickr

K.A.R.R.

K.A.R.R.

Hachiroku

• Użytkownicy
  • 1149 postów
  • LokalizacjaLeszno

Tak, ale płatny: 

AldoRaine

AldoRaine

Pasjonat

• Użytkownicy
  • 984 postów

Ja jeszcze na innym testowałem:

"This 3D-track was enhanced by Philrob for rFactor. The Assetto Corsa conversion was done by Rainmaker."

ale spróbuje ten niby nowy co napisałeś, może lepszy?

K.A.R.R.

K.A.R.R.

Hachiroku

• Użytkownicy
  • 1149 postów
  • LokalizacjaLeszno

Lepszy  :okok:

PS Dodałem wideo-recenzję Pacific Coast w VR. Enjoy.

Użytkownik K.A.R.R. edytował ten post 29 wrzesień 2017 21:04

Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: tory

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych