Skocz do zawartości

SIMRACE.PL używa cookies. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące ciasteczek w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.Proszę zapoznać się z Polityka prywatności żeby uzyskać więcej informacji. Jeśli wyrażasz zgodę i nie chcesz więcej tej informacji kliknij przycisk po prawej:    Akceptuje używanie cookies
Witaj na SIMRACE.PL
Fajnie, że do nas trafiłeś. Żeby zobaczyć wszystkie treści musisz posiadać konto.
ZALOGUJ ZAŁÓŻ KONTO
Zdjęcie

Problem z Thrustmaster TX racing wheel

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2 odpowiedzi w tym temacie

Koks720

Koks720

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • Pip
  • 1 postów

Witam mam problem z  nową kierownicą którą kupiłem wczoraj. Problem polega na tym że jak podłączę kierownicę do PC wszystko pięknie się konfiguruje lecz kiedy chce włączyć control panel klikam na nazwę kierownicy żeby ją ustawić zacina się system , kiedy nic nie klikam i grzecznie czekam system się odwiesza i pozwala zmienić ustawienia . Tak samo jest w grach na PC kiedy kierownica jest podłączona strasznie długo ładują się i ścinają również trzeba odczekać  kilka minut żeby się odwiesiło , sterowniki są zainstalowane żaden błąd nie wyskakuje  . Próbowałem odłączyć kierownicę i uruchomić grę bez  niej po czym gra normalnie się włączała . Wie ktoś co może być przyczyną ?  Z góry dziękuje za odpowiedź .

Pozdrawiam

LKRISS

LKRISS
  • STEAM ID:lkriss2
  • Origin ID:BOTAWP
  • Xbox Live:LKRISS22
  • Social Club:lkriss22
  • LokalizacjaWarszawa

Na zdrowy rozsądek to reinstalka najlepiej goła sterowników jak nie zadziała to reinstalka firmware w kierze. 

SimRace Polska "Prędkość dźwięku to bardzo dziwna sprawa. Rodzice coś mówią jak masz 15 lat a dociera dopiero koło trzydziestki"
simr.pngbutton-4220-black.png

Rig

PC

:idea: Uzupełnij swój profil i podziel się ustawieniami z innymi

rauf

rauf
  • Discord:rauf#2248
  • STEAM ID:rauf00
  • Origin ID:rauf00
  • Xbox Live:rauf00
  • PSN id:rauf00
  • Social Club:rauf00
  • Lokalizacjagłęboka wieś

Miałeś wcześniej inne kiery, czy zostały po nich sterowniki, może po jakiś myszkach, coś co przechwytuje sygnał kiery i utrudnia działanie sterom Thrusta?

Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better.

Rig

PC

38700337265_4a399a161c_o.jpg moje zaufane źródło testów sprzętu i technologii 
Guest uzupełnij swój profil i podziel się ustawieniami z innymi!
Jak wołać użytkownika i cytować fragmenty
Na priv pytaj mnie tylko o sprawy administracyjne! Od pytań intymnych i sprzętowych mamy forum ;)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych