Znasz się na ustawianiu samochodów, podziel się swoimi ustawieniami z innymi Nie wszyscy to potrafią
ZALOGUJ ZAŁÓŻ KONTO
Napisano 30 maj 2015 19:59

Napisano 30 maj 2015 20:06

OK, to proponuje potem ew. sety powielić też do działu Setup, żeby na przyszłość nie szukać po opisach lig.
Sorki za O/T.
Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better.

Guest uzupełnij swój profil i podziel się ustawieniami z innymi!
Jak wołać użytkownika i cytować fragmenty
Na priv pytaj mnie tylko o sprawy administracyjne! Od pytań intymnych i sprzętowych mamy forum

Napisano 01 czerwiec 2015 11:14

Setup pewnie jeszcze do poprawy, ale mi się na nim dobrze jeździ więc na początek może być. I tak trzeba z głową jeździć po zewnętrznych i wewnętrznych tarkach, bo to cudo jest strasznie nerwowe w takich sytuacjach.
Pisałem już, że nie będę zgadywał ile szybciej można pojechać, ale z moich najlepszych sektorów to "spokojnie" 0,7 . Na tą chwilę jest 1:43.2xx
Załączone pliki
Użytkownik ion1914 edytował ten post 01 czerwiec 2015 11:15
Napisano 01 czerwiec 2015 19:06

dzięki za set czas od razu lepszy 1:44,2
Napisano 03 czerwiec 2015 19:23

Również wypróbowałem ten secik ale nie potrafię aż tyle urwać co Wacław opony na niektórych zakrętach nie trzymają więc lekkie wejście z nieco większą prędkością kończy się w moim przypadku spinem autka. Nie mam pojęcia co tam jeszcze można zmienić.
Napisano 11 czerwiec 2015 08:55

Ma ktoś może secik na Zolder?
Napisano 18 czerwiec 2015 07:38

Outlon Park International
Moja wizja Ginetty na ten tor. Troszkę dłuższe przełożenia i walka o to żeby była szybsza na wyjściu z zakrętów. Nie ma jakiś drastycznych zmian, ale na defaultowym nie byłem w stanie zejść poniżej 1.55.200 a to i tak przypadkiem. Po zmianach jest 1.54.7x i z między czasów mi wychodzi, że jeszcze da się urwać nawet do pół sec. Po za tym przynajmniej w moim przypadku mam bardziej stabilne czasy okrążeń.
Załączone pliki
Napisano 18 czerwiec 2015 18:43

Napisano 18 czerwiec 2015 18:48

Kwestia asyst może? Masz je uruchomione w menu gry?

Na priv pytaj mnie tylko o sprawy administracyjne! Od pytań intymnych i sprzętowych mamy forum

Napisano 18 czerwiec 2015 20:02

Napisano 19 czerwiec 2015 13:50

Outlon Park International
Moja wizja Ginetty na ten tor. Troszkę dłuższe przełożenia i walka o to żeby była szybsza na wyjściu z zakrętów. Nie ma jakiś drastycznych zmian, ale na defaultowym nie byłem w stanie zejść poniżej 1.55.200 a to i tak przypadkiem. Po zmianach jest 1.54.7x i z między czasów mi wychodzi, że jeszcze da się urwać nawet do pół sec. Po za tym przynajmniej w moim przypadku mam bardziej stabilne czasy okrążeń.
Wczoraj sprawdziłem twoje ustawienia no i poprawiłem swój czas o kilka sek. Nadal daleko mi do czasów Tomessiego czy DybdaSa ale zawsze coś (aktualnie +4.8 sek na LB). Niestety nie potrafię pozbyć się nadsterowności w tym autku Co tam można jeszcze zmienić aby ta Ginettka słuchała się w szybkich zakrętach?
Napisano 19 czerwiec 2015 14:06

Włącz asysty, wyłącz poszczególne ABS TC ST, i jeszcze raz wyłącz globalnie.

Napisano 19 czerwiec 2015 14:13

Napisano 19 czerwiec 2015 14:16

Nie wiem, ale kombinuje jak Ci pomóc

Napisano 19 czerwiec 2015 14:23

Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: setup, tuning
![]() |
Simracing w Polsce →
SIMRACING - hardware i software →
Kierownice →
Kierownice THRUSTMASTER →
Thrusmaster tx leather edition warczyNapisany przez Oskar . , 14 sty 2025 ![]() |
|
![]()
|
|
![]() |
Simracing w Polsce →
Kierownice →
Kierownice LOGITECH →
Logitech G920 samoczynna aktywacja przycisków problemNapisany przez michelo800 , 28 gru 2023 ![]() |
|
![]()
|
|
![]() |
Simracing w Polsce →
Logiteh g29Napisany przez Grinchek , 23 sty 2023 ![]() |
|
![]()
|
|
![]() |
Simracing w Polsce →
Kierownice →
Dodatkowy wyświetlacz biegów do kierownicyNapisany przez DawidFryn , 29 paź 2022 ![]() |
|
![]()
|
|
![]() |
Simracing w Polsce →
Pedały →
Przesuwające się pedały T3PANapisany przez Tomy , 07 lip 2022 ![]() |
|
![]()
|