Tyl Lykana albo przod Lambo?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kolejne zgaduj zgadula?
Strzelam że to Lex RCF GT3.
Lexus LC500 GT500 w boksie.
Na stronie autokult.pl ukazał się artykuł na temat przyszłości Ferrari. Możecie w nim podziwiać, moją wizję nowego 250GTO, oraz tu uwaga (nie bijcie!) koncept SUVa tej marki.
250GTO w legendarnym malowaniu s/n 3445 Targa Florio. Rysunek ten w oryginale powstał w kolorze czerwonym, później na komputerze zrobiłem kilka innych historycznych malowań. Całość materiału była tworzona dla niemieckiego magazynu ,,Maranello World,,.
Duży plus za Hachiroku, szkoda tylko że jakieś to puste...
Reszta oczywiście piękna, a najlepiej chyba wyszedł Civic Type-R z tymi odbiciami - naprawdę świetny efekt, nadwozie wygląda jakby ktoś to narysował w programie graficznym a nie na kartce papieru!
Wow! to chyba najpiekniejsze malowanie z twojej kolejkcji. Gdyby tak jeszcze dodac tlo np. w boksie? No i chyba jednynie do logo UPS tego z tylu bym sie lekko doczepil
Fajne, sprytnie odbicia zrobione. W kilku miejscach mega realistycznie i tylko drobne mankamentu tu czy tam przypominają że to rysunek.
Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better.
![]() |
auta
Assetto Corsa Competizione →
Dyskusja ogólna →
błąd wczytywania samochodu do asseto corsyNapisany przez Julek , 08 sty 2022 ![]() |
|
![]()
|
|
![]() |
Assetto Corsa →
Galeria foto i video →
Mój kanał z assetto corsy!Napisany przez SzaKulaS , 07 lis 2021 ![]() |
|
![]()
|
|