O, Ring na ścianie konkretnie wygląda, przy okazji remontu chyba zmałpuje ten pomysł
EDIT: U mnie kilka zmian - pierw miałem cały kokpit w salonie przed telewizorem, po pół roku mnie rodzina wygoniła do swojego pokoju i wtedy też kupiłem monitor przez większość czasu byłem po ścianie po lewej stronie patrząc na pierwsze zdjęcie, ale też inaczej był położony blat (dłuższa strona przy ścianie, była od strony okna). Takie rozwiązanie miało sporo minusów, bo po pierwsze od strony wchodzącej miałem shifter i przesuwny stolik pełniący za podłokietnik/miejsce na myszkę. Kilka dni temu odwróciłem blat i przeniosłem się z 'monoque' pod okno. Rozwiązanie sto razy lepsze, teraz na poważnie mogę myśleć żeby rozbudować sobie tą drewnianą padake
W planach jest zrobienie od podstaw całej kolumny na której jest kierownica, i to tak żeby zawiesić pedały od góry (oprócz gazu który będzie od dołu), jako podłogę sobie chyba dam blachę ryflowaną, myślę jeszcze nad ręcznym i sekwencją przy kierownicy. Jak się uda to ręczny będzie na zębach tak jak w samochodzie. Ah, no i najważniejsza dla mnie zmiana - w planach jest wrzucenie gałki biegów z Pastucha B5, oczywiście ze skrzyni piątki